Szerintetek ennyi edzés sok egy héten? (sulyzós )
Figyelt kérdés
17 éves vagyok. Most egy ujféle edzsést akarok kiprobálni.. Minden izomcsoportra kétszer edzseni egy héten.. Ha kell reggel este mennék ha tudok..az sok lenne? Gyors az anyagcserém és nem vagyok fáradékony..majdnem 2 éve edzsek megállás nélkul kaja is rendben.. bár tudom ennyit csak azok szoktak edzeni akik valamilyen szereket szednek..de egy probált megérne?2016. máj. 18. 16:32
1/8 anonim válasza:
Ha többször akarsz megedzeni minden izomcsoportot, vissza kell állni teljes testre ennyi, nem ilyenekkel bohóckodni.
2/8 A kérdező kommentje:
Sulyzos edzsés csak.
2016. máj. 18. 16:46
3/8 anonim válasza:
miért kéne 14x edzeni ahhoz, hogy minden izomcsoportot kétszer leedz? az 2 edzéssel is megoldható...
4/8 anonim válasza:
Mondom "állj vissza teljes test edzésre." Válasz: "súlyzós edzés csak."
Ezt érti valaki? Mert én nem.
5/8 A kérdező kommentje:
Hetfo : mell trinyo
kedd : hát bicepsz
Szerda : Láb váll
Csutortok : Mell ticepsz
Péntek : Hát bicepsz
Szombat : Láb váll
ez igy hulyeseg?
2016. máj. 18. 17:03
6/8 A kérdező kommentje:
Vagy még szombat vasárnap megtudom ugy csinálni hogy reggel meg este megyek és akkor nem kell egyszerre két izomcsoportot edzseni.
2016. máj. 18. 17:04
8/8 Cortez70 válasza:
Heti 3 vagy 4 edzés elég. Többel nem érsz el jobb eredmény, sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!