Sikeresen lefogytam, hogyab tovább?
164cm/18eves/50 kilos lany vagyok.
Sikerult 65 kilorol 3.5 honap alatt dietaval es rendszeres futassal lefogynom.Szeretnek formasodni es mar nem akaroo tobbet fogyni.kerek feneket es feszesebb hasat.A gondom az hogy a labam mar eleg vekony,de a hasamon meg van egy kis zsir.Most hogyan etkezzek? Tömegnövelés? Súlyzózás?
1est hagyjad. Ne maradj 50 kilón(:D)
Tömegnövelés.
Olvasd el a Sárga Kapszula c. letölthető ingyenes kis könyvet.
Nyilván Súlyzókkal.
Súlyzózás már közben is kellett volna...
Én csak egy lelkes laikus vagyok, de én átváltanék kis kcal többlettel tömegnövelésbe, súlyzós edzésbe. Akkor lehet, az a kis zsír a hasadon is másképp oszlana el, ha több izom lenne mellette...
Már elolvastam azt a konyvet :)
Es hany kaloriat kellene bevinnem?A napi rendszeres futasommal mi legyen? Lecsokkentsem heti 3ra?(5km-t szoktam futopadon) Es futas utan mindig szoktam egy adag tejsavofeherjet fogyasztani.
"Már elolvastam azt a konyvet :)
Es hany kaloriat kellene bevinnem?"
Lol.
Fehérje 2g/tstkg
Ch annyi, hogy havonta minimum fél kiló jöjjön neked/tstkg
(telítettlen) zsír 1g/tstkg
Heti egyszer ugyan abban az időpontban, wc után, kaja előtt reggel Pl minden hétfőn. Mérd le a súlyod, hogy gyarapszik vagy nem. És úgy mozgasd a CH-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!