14 éves vagyok 58 kg és 173cm, sikeresen lefogytam 17 kilót de még mindig úgy érzem dagadt vagyok? Miért van ez?
Figyelt kérdés
2013. júl. 13. 23:36
1/8 anonim válasza:
lehet löttyedt vagy..csinálj izmokra gyakorlatokat jobb lesz:)
2/8 anonim válasza:
Dagadt már nem lehetsz, csak valószínűleg nem vagy feszes.
A fogyást felejtsd el, nem fog segíteni, inkább sportolj, hogy izmaid legyenek.
3/8 A kérdező kommentje:
rendszeresen sportolok biciklizek,erősítek,kick.boxolok. úgyhogy ezekkel nincs gond.állítólag izmosabb vagyok mint egy átlag 14 éves..de nem tudom ..nem érzem magam jól a bőrőmben:(
2013. júl. 13. 23:47
4/8 anonim válasza:
akkor nem lehet hogy túl izmos vagy??? és csak nagydrab vagy?
5/8 anonim válasza:
Én is ebbe a hibába estem, mit Te! Fogyni akartam, mert kövér voltam. Zsírszegény étrend, kevés szénhidrát, ha nem csinálsz semmit. Fehérje ezerrel! És gyúrj! Én nyár eleje óta, napi 10-10 bicepszet csinálok, és van eredménye. Hétről-hétre egyre nagyobb. Pedig én tavaly 15 évesen 172 cm, és majdnem 90 kg voltam. Mára 180 cm, és 70 kg. Csak az a 20 kg az izomból is ment le, amit azóta is keservesen szedek vissza. Mert az erőm a súlyommal csökkent.Ez a baj a fogyással. És rajtam is van még mindig háj. Még a karomon is, kb 1 centi. Nem tudok vele mit kezdeni, az izom kilátszik alóla, tehát nagyon nem zavar, jobban csak a karom alján látszik. Majd lemegy. Nem tudom, szerintem te lány lehetsz, de 173 cm 58 kilóval már sovány vagy. Ha fiú vagy meg mégrosszabb. Sportolj, én is hülyeségnek tartottam az egészet, mégis amikor látom hogy van értelme, akkor elgondolkodok, hogy miért nem csinálom már 2-3 éve?! Mert napi 10 perc, és haszna van. Hamarosan kezdek hasra gyúrni, hasprés, felülés, hátra fekvő, valamint venni akarok egy multi gépet. Ezzel igaz erősebb nem lettem, csak kicsivel, de az izmaim nőnek. (gyengének se mondom magam, 50 kg-os táposzsákot egyedül elviszem, csak eddig nem volt látszó izmom, most pedig már szép. :) Nem a mindennapos testnevelés az ára az egészséges fiataloknak, az csak kínzás. Az, hogy megértsük, hogy az egészségünk függ tőle, nem is megterhelő, kibírható, itt a nyár, mindenkinek van szabadideje, ha több nem is, napi 1 óra, ami már sokmindenre elég. Nekem napi 5 perc, és elégedett lehetek magammal. Ennyit megért!
6/8 A kérdező kommentje:
lány vagyok,de a környezetem már azt mondja álljak le mert nagyon jó alakom van ..de én még mindig ducinak látom magam .. pedig mindenki szerint most van nagyon jó alakom .. :)!a sporttal nincs gond..sőőt..inkább már túl sokat sportolok.
2013. júl. 14. 15:03
7/8 anonim válasza:
na remek!még egy "a csaj akkor szexi ha vékony" hollywoodi skatulya áldozat! basszus ennyi akarsz lenni?egy jó test? szerintem ha van egy stílusod,humorod és eféle jó tulajdonságod akkor próbálj azokkal magabiztos lenni,a külső nem elég,tuti hogy már így is jól nézel ki de magadban kéne rendbe tenni a dolgokat :D sok sikert
8/8 anonim válasza:
Normális vagy? Szerintem menj el orvoshoz, klinikai eset vagy... *..* Te sajnáltatod magad, amikor más emberek olyanokat írnak ki, hogy 80 kg-ok és 160 cm-k? Azért érzed a különbséget, nem? Nem gondolod, hogy egy kicsit képmutató vagy??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!