Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A dagadt emberek miért sajnált...

A dagadt emberek miért sajnáltatják magukat?

Figyelt kérdés
Nem értem mit sajnáltatják magukat, persze azok akik fogyni akarnak. Abban bíznak, ha heti 1 órát sportolnak akkor majd elkezdenek fogyni. Ezt a hülyeséget... Étrendre odafigyelve és napi rendszerességgel való sportolással nincs lehetetlen, csak tehetetlen!
2013. márc. 23. 19:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Mert ízetlenek ! :)
2013. márc. 23. 19:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez így van. Én nem is sajnálom őket.
2013. márc. 23. 19:18
 3/9 A kérdező kommentje:
Én sem!
2013. márc. 23. 19:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Pont amiatt, amiért elhíztak :D Jellemgyengeség, ostobaság, ami tetszik.

[link]

2013. márc. 23. 19:45
 5/9 anonim ***** válasza:

én ismerek sok dagadtat és nem sajnáltatják magukat.

ahogy én észrevettem rajtuk,inkább végletekben képesek csak gondolkodni.

vagy mindennap 2 órát kínlódnak,vagy inkább nem csinálnak semmit.

egy edzetlen testet meg hazavág 2 hétre egy 2 órás kemény edzés,ezért inkább az örökös "majd egyszer" állapotában élnek.

2013. márc. 23. 20:30
 6/9 anonim válasza:

Dagadtként mondom h igazad van. Régen én is ilyen voltam. Szerintem ez a szülők hibája akik bele nevelik a gyerekbe, hogy: szép vagy te így is, és a többiek rohadtak mert kicsúfolnak. Nem te vagy a hibás, hanem mások mert gusztustalan vagy.

Mondjuk egyszer már leadtam 50 kilót, úgy ahogy az előző mondta, végletesen. Ugye vissza is jött belőle vagy 25, na meg szétcsaptam néhány ízületem... Most tudatosan, fokozatosan heti 1-2 kilóval haladok.

2013. márc. 23. 20:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Senki sem tökéletes, és sokan szeretik sajnáltatni magukat. Ha nem lenne jobb dolgom, biztos én is sajnáltatnám magam. Sőt, szerveznék egy klubot ahol gyűléseken az lenne a téma, hogy milyen rossz és nehéz nekem. Lol :D
2013. márc. 23. 22:00
 8/9 anonim ***** válasza:

1 évvel ezelőtt 125 kilogramm voltam, 10 év alatt próbáltam rengeteg diétát, rengeteg csodamasinát, és soha semmi nem használt, sőt a diéták nagy részének a vége iszonyat éhségérzet és zabálás, és még hízás lett a vége... Nem igazán sajnáltatják magukat, csak reményvesztettek, már nem hisznek benne, hogy valaha is lefogyhatnak, mert annyi mindet kipróbált már a nagy többség ami árad a tv-ből, rádióból, internetről, újságokból, és ezeknek nagy része sajnos parasztvakítás, és pénzhajhász szemét... Én úgy vagyok vele, hogy már gyerekeknek tanítani kéne a táplálkozásról, mert ha nem figyelek fel itt, teljesen véletlenül dirt boy, montez, és még pár arc írásaira, nem nézem meg body.builderen a sárgakapszula ebookot, és nem döntök úgy, hogy még ezt utoljára kipróbálom, mert valami icipici logika sejtetik benne, akkor most nem lehetnék 78kg...

Úgyhogy nem kell bántani a dagikat, nem akarják ők sajnáltatni magukat, csak a sok sok hamis információ miatt, amivel sok becstelen ember elárasztja őket, csalódtak már annyit mindenben, hogy nem hiszik el, hogy lefogyhatnak valaha is különösebb szenvedés nélkül.

2013. márc. 23. 22:01
 9/9 anonim ***** válasza:

Hmm.. hát igen.

És a tapasztalat? -> a következő generáció, más emberek ugyan úgy fogyiszereket fognak venni, ugyan úgy elkövetnek minden elkövethető hibát. Van értelme ennek?

2013. márc. 23. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!