Sikeresen lefogytam 7.5 kgot. De még nem értem el a célom. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
A fogyást alacsony gi ételek fogyasztásával, sok zöldség evéssel értem el.
Még legalább 3, de inkább 6 kgot kellene fogynom. De már nem tudom mit egyek. Unok minden zöldséget, tojást. Nincs étvágyam. Nem esik jól semmi. Nem tudom mit tegyek?
Az őszig nagyon szeretnék lefogyni, október közepére. Ugyanis akkor lesz pénzem és kellene vennem 2 nadrágot. De erre a testre már nem akarok.
Mit lehet tenni ilyenkor?
2013. júl. 22. 13:44
1/2 anonim válasza:
Muszáj leszel igy folytatni tovább több hussal vagy más fajta zöldségeket gyümölcsöket eszel, esetleg étteremből rendelsz néha saláta tálakat.
Am addig ne vegyél ruhákat használd ki amid van utána lefogytál vehetsz bátran addig nem érné meg
2/2 A kérdező kommentje:
Azért írtam hogy őszig, mert ha bejön a hideg nem lesz mi felvennem. Mivel már 7 kgot fogytam így a tavalyiak lötyögnek rajtam. Muszáj októberig lefogynom.
2013. júl. 22. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!