Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jon Skywalker naturál?

Jon Skywalker naturál?

Figyelt kérdés
[link]
2016. máj. 16. 20:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 Orfeus ***** válasza:

Akik saját testsúllyal edzenek, akkor miért olyan izmosak, és szálkásak? Es Skywalker mivel izmosabb mint Adam Raw például?

Az általad felhozott példa teljesen korrekt, ő már ölt bele időt és energiát, akkor ez a Skywalker gyerek miért nem lehet jó?

Sok ilyen fiatal srác van aki tolja neki. De mindenkire azt mondják hogy koxol. Sok éve edzek, és nem akarom elhinni hogy mindenki aki jól néz ki, az valami koxtól lesz ilyen.

Lehet hogy az én morális rendszerem a fejemben nem képes feldolgozni hogy mindenki a rövidebb utat válassza, de sok ilyen embernek az lenne a legnagyobb érvágás ha kiderülne hogy csinálja, többet veszítene.

Persze ilyen "natural" mint Simon Panda az egyértelmű, de ez a srác nem egy akkora állat, hogy hihetetlen legyen. Zyzz-ről is keringenek a legendák hogy cuccolt vagy sem, rólam se tudom mert minden oldalon mást írnak.

Kíváncsi lennék.

2016. máj. 17. 18:02
 52/72 anonim ***** válasza:
Zyzzről neked legenda, hogy cuccolt e te gyökérfejű, mikor nyíltan felválalta mindig is?:DD hallod te komolyan sportolónak hiszed magad? Itt vered magad az eredményeidre, meg hogy kinek a fszát szoptad le te személyesen? Ez iszonyat szánalom. Ez igazi sportoló nem ilyen felvágós féreg és nem pofázik bele olyanba amihez nem ért. Közöd sincs a súlyzós edzéshez takarodjál ugrabugrálni a szőnyehre te hatalmas bajnok. Elszállt kis taknyos ripacs vagy.
2016. máj. 17. 18:18
 53/72 anonim ***** válasza:
Menj mar a fa-szba el innen nem látod hogy 10 ből 10 ember lehord, ez a duma hogy Lazar Novovic natural egy vicc, Menjel a karatekid gyerekek közé a hülyeségeiddel
2016. máj. 17. 19:02
 54/72 Cortez70 ***** válasza:
Orfeus le is vette a nevét, mert már maga sem vállalja a baromságait.
2016. máj. 17. 19:12
 55/72 Orfeus ***** válasza:

Csupán nincs időm olyan emberekkel veszekedni akik nem értenek ahoz amiről beszélnek.

Féltékenyek vagytok hogy többre vittem ennyi idősen? Arra hogy van életem nektek meg nincs? Vagy arra hogy egy címem többet ér mint az életetek?

Sajnálom, a Magyar minimálbéres mentalitástól ennyi telik csak, hogy gyakorikérdéseken osszátok az észt 30-40-50 évesen, ki vagytok égve, féltékenyen, szegényen.

Csak annyi a kérés hogy ha nem értetek a sporthoz akkor ne írjatok hozzá. Részemről ennyi.

2016. máj. 20. 06:42
 56/72 Orfeus ***** válasza:
Meg ez a ki kit szop le, kicsit szánalmas vagy nem? :D Ha valakinek több van akkor biztos protekciós, mint ahogy a képen is. Jobb formában van mint ti álmodni sem mernétek, és akkor biztos mindenki koxol. Annyira féltékeny vagy, komolyan, bekönnyeztem. Ezt bóknak veszem.
2016. máj. 20. 06:44
 57/72 Cortez70 ***** válasza:
Húzzál már nyádba innen kiskocsog. Lófast nem értesz a testépítéshez.
2016. máj. 20. 06:53
 58/72 Orfeus ***** válasza:
:D Nagyon nem tetszik neked h itt vagyok látom. Bár 30 év edzés után te sem itt lennél, na mindegy. Anyázni meg személyesen, ahol szeretnéd :)
2016. máj. 20. 07:40
 59/72 Cortez70 ***** válasza:
Nagy dicsőség lenne neked karatésként győzni biztos egy öregember ellen. Azt hittem, hogy a karatésok nem élnek vissza a tudásukkal. Tévedtem.
2016. máj. 20. 07:43
 60/72 Orfeus ***** válasza:

Én nem mondtam hogy visszaélek, én azt mondtam hogy ha valami nem tetszik akkor nem anyázni kell. De ha akkora az arcod hogy anyázz,gerinc is legyen és akkor azt a szemembe, ne ilyen olyan oldalakon.

Csak hát mit várok ilyen önjelölt szakértőktől ugyebár...

2016. máj. 20. 07:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!