Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jon Skywalker naturál?

Jon Skywalker naturál?

Figyelt kérdés
[link]
2016. máj. 16. 20:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 Orfeus ***** válasza:
A féltékenység nagy úr lányok.
2016. máj. 17. 16:24
 42/72 anonim ***** válasza:
Ki félkeny az értelmi fogyatékosságra?
2016. máj. 17. 16:27
 43/72 anonim ***** válasza:
Az az egyetlen probléma hogy ez nem a karate témakör. Ez itt testépítés, az szép és jó amit csinálsz, de nem testépítés. Akkor miért irkálsz ide hülyeségeket?
2016. máj. 17. 16:39
 44/72 Orfeus ***** válasza:

Ahogy a karate, úgy a testépítés is edzés. És ha elolvastátok volna előtte mit írtam, akkor értenétek hogy miért merészeltem írni.

Sokkal többet elértem már most edzéssel mint ti összesen fogtok amíg éltek. Sok helyen edzettem sok emberrel.

Nekem senki ne akarja megmagyarázni, hogy ezt naturálba nem lehet elérni. Ha ezt nem lehet, mutassatok 1 db testépítőt aki szerintetek naturálba csinálja, és annyi a max amit el lehet érni.

Frank Medrano vegán saját testsúlyos edzéssel, naturál.

Adam Raw-al személyesen is volt szerencsém találkozni, SW, szintén naturál.

Lazar Novovic saját testsúly, szintén naturál.

Sok év, tápkieg és kaja. Ennyi.

2016. máj. 17. 17:20
 45/72 anonim ***** válasza:
Orfeus, full-kontakt karatéban versenyzel?
2016. máj. 17. 17:29
 46/72 Orfeus ***** válasza:
Igen.
2016. máj. 17. 17:40
 47/72 Cortez70 ***** válasza:
Lazar koxol. Olyan száraz nem leszel naturálban. Nézd meg az inba versenyeket. Az naturál verseny, annyi a max. Pl Nagy fantomas Csaba.
2016. máj. 17. 17:50
 48/72 Orfeus ***** válasza:
Sok év edzés, jól felépitett edzésterv, jó kaja, korrekt tápkiegészítők, minőségi pihenés. Naturálba erre képes, nem értem mi a probléma.
2016. máj. 17. 17:51
 49/72 anonim ***** válasza:
ja mert sport = sport, akkor aki sakk bajnok, az ért a pankrációhoz is, értem. te nagyon hülye vagy
2016. máj. 17. 17:51
 50/72 Orfeus ***** válasza:

Nem mennél el innen? Izzítod a tüzet feleslegesen, annyira gyerekes vagy hogy hihetetlen. Ennyire nehéz a felfogásod, hogy mindent részletezni kell?

Bizos vannak fórumok, ahol pszichológussal tudsz beszélgetni, vagy ajánlom a cleverbotot ha nem beszélget veled senki.

A nagyok dolgába ne szólj bele, csak offolod.

2016. máj. 17. 17:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!