31/72 anonim válasza:
Mit nem nyit meg, nem tudsz klikkelni? érdekel nekem megnyitja. És mi lenne ha összehívnád őket? jól megvernél mindenkit kick boxer? :DD menjél inkább recskázz a haverodra az öltözőbe te szánalom.
32/72 Cortez70 válasza:
Közelében sem vagyok Bélának. Rengetegen edzenek 30 éve, de ez nem jelenti, hogy akkor nagy is az ember. De látszik, hogy ennyire értesz hozzá. Az összes képem megnyitja, mert rákattintottam a linkekre és működik. De írják meg mások is, hogy tényleg rossz-e a link, kíváncsi vagyok.
Na mindegy, itt befejeztem, engem itt elég sokan ismernek, tudják, hogy ki a hiteles. Ennyi, szevasz töki.
33/72 Orfeus válasza:
Érdekes nekem nem nyitja meg. De akkor legyen. Nyugodtan írtam mert próbáltam felfogatni veletek, hogy nem értetek ahoz amit csináltok, sajnálom hogy 30 év után rá kellett hogy gyere.
Ifj. Zsiga Zsolt, keress rám töki.
34/72 anonim válasza:
Szerencse, hogy te értesz hozzá karate kid.
36/72 Orfeus válasza:
Hirtelen hogy visszavett mindenki az arcából. Látom tudjátok hányas a kabát :)
37/72 anonim válasza:
:DDDDD ez be van rúgva szerintem, vagy csak ennyire fogyatékos.
38/72 anonim válasza:
Igen,én nem bas.zakszok ekkora karatemesterekkel :)
40/72 anonim válasza:
Sehogy nem nézel ki te retatdált, bárki jobb pár honap edzés után, na takarodj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!