Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jon Skywalker naturál?

Jon Skywalker naturál?

Figyelt kérdés
[link]
2016. máj. 16. 20:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 Cortez70 ***** válasza:

Te totál idióta, hozzá nem értő kisgyerek vagy 70%-os!

Sosem érsz el naturálban ilyen szárazsággal ilyen formát. Naturálban sokkal laposabb lenne, nem lenne kerek váll is ilyen izomteltség sehol. Ha nem értesz hozzá akkor ne ugass bele.

2016. máj. 17. 07:40
 12/72 anonim ***** válasza:
Ha simán el lehet érni, akkor te még jobban nézel ki, nem?
2016. máj. 17. 09:48
 13/72 Orfeus ***** válasza:

Még jó hogy ilyen sok semmirekellő van itt neten aki ért a testépítéshez. Gondolom 3 hónapos személyi edzők vagytok ha jól sejtem?

Több mint 10 éve versenyszerűen sportolok, K1, amatőr MMA versenyekre járok. Ritkán edzek konditeremben, mert nekem másra van szükségem, nem izomtömegre. Én nem nézek így ki, de nekem nem is kell hogy így kinézzek.

A hozzá nem értő kisgyerek 23 éves, edzett együtt Erdei Zsoltal, Kunkli Tivadarral és még sorolhatnám.

De csak annyit mondok, hogy nézzétek meg a Fitbalance indulóit, közülük sokan olyan hulladékok voltak mint ti 4-5 éve, csak lejártam terembe, és nem a szájuk járt.

Jobban néznek ki mint ti? Igen, biztos koxolnak, mint mindenki akin több izom van mint rajtatok.

Kérdező, ha komolyan veszed ezeket az embereket akkor sosem lesz reális cél előtted. Éveket kell komolyan beleölni hogy az ember jól nézzen ki, edzés idejére legalább kiszakadni a hétköznapokból, sokszor centizni hogy belefér e még egy isler vagy ilyesmi. Én csináltam felkészülések alatt, bár nálam annyira nem is fontos, de nálunk minden mozzanat számít.

Számtalan ilyen alkatú testépítő van, szép szálkás, az hogy kerek a válla, hát te nagyon madár vagy, nekem is kerek, és ránézésre nagyobb is mint az övé, 183 centi és 85-90 kiló vagyok, teljesen korrekt 8-10% testzsírral, de gondolom ezt ti is jobban tudjátok.

Kérdező a te döntésed, de ezt ránézésre naturálba is el lehet érni, elég rendes kaja, kis kreatin, stb. Ez tény, nem találgatás. Aki ért hozzá tudja, akinek az gyakorikérdéseken féltékenykedik.

2016. máj. 17. 14:36
 14/72 anonim ***** válasza:
Fitbalance-n mindenki cuccol te barom
2016. máj. 17. 14:38
 15/72 Cortez70 ***** válasza:

Kisköcsög, itt te vagy aki nem ért hozzá. 30 éve edzem, 45 éves vagyok, szóval jóval nagyobb tapasztalatom van mint neked.

Mutass már kepet magadról töki, hol vagy te ennyire szálkás és izmos.

2016. máj. 17. 14:40
 16/72 Cortez70 ***** válasza:
Fitbalance-on naturálok? Lol, ekkora idiótát.
2016. máj. 17. 14:42
 17/72 anonim ***** válasza:
amúgy az irásod felének nincs értelme. ha fogalmazni nem tudsz, akkor biztos nagyon okos ember lehetsz.
2016. máj. 17. 14:43
 18/72 Orfeus ***** válasza:

Persze, azért küldjek képet mert te a férfiakra izgulsz, ne engem akarj befűzni, ahoz még pár gombócot meg kell enned. 30 év edzés után biztos vagyok benne hogy sokszoros bajnok vagy, stb stb. Az ilyen habiszti dolgokat ne itt osszátok, köszi.

Fitten haverom nyerte meg az egyik kategóriát, habár lába nem sok van, mégis naturál, de mint látom ti mindent tudtok 1000 év edzés után.

2016. máj. 17. 14:56
 19/72 Orfeus ***** válasza:
Azért mert te nem érted, nem jelenti azt hogy nincs értelme :) A te iskoládat szorozd meg sokkal, és ott vagyok én.
2016. máj. 17. 14:57
 20/72 Cortez70 ***** válasza:
Èn nem versenyzek orfeus, de nálad tuti öregen is jobb a formàm. Nem mersz képet tenni, mert szar vagy és hiteltelen kiskancsó. Ne sokat írj ide ennyi ésszel azt javaslom, mert szarrá leszel oltva a kèrdèseknèl. Kis hulye.
2016. máj. 17. 15:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!