Hát ti nagyon el vagytok tájolva. Nem néztem az életútját, nem hallottam még a srácról, de néztem róla képeket.
Nem értem mi a probléma? Így hogy nem tudom mióta edz, nem ismerem a hátterét, egy ilyen testhez bárkinek kb 4 év edzés kell.
Ha még a kajára is van időd, edzőhöz is tudsz járni, vannak spanok akik húznak fejben, ez miért elérhetetlen?
Mert szálkás? Ekkora izomtömeget lazán el lehet érni, a többi csak szálkásításon múlik, mi mennyire látszik.
Számtalan testépítő kezdte ilyen natural alkattal, aztán lett ami lett.
Nálunk a teremben van aki különbül néz ki, ismerem kis korom óta, egyedül edz, betartja a kaját, csendes srác, hihetetlen alázatos, ő biztos nem szed semmit, de ha látjuk öltözni akkor csorog a nyálunk, és kb 5 éve edz a srác, előtte elfújta a szél ha nincs rajta sulitáska..
Lehet hogy szed valamit, nem zárom ki, de ezt full el lehet érni rendes kaja, pihenés és minőségi edzés mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!