Miért tennék ki képet? Nem hinném hogy az lenne mérvadó egy ilyen kérdésnél, az az első. A második az, hogy számtalan van rólam neten, ha tudnád ki vagyok, hamar megtalálnál. Nekem nincs mit titkolnom, és levegőbe sem beszélek. 2 hónap gyúrás után rádjött a kapuzárási pánik aztán itt éled ki magad.
Értem én, de egy faterral egy korú ember miért beszél hülyeségeket, még ha lerí is róla hogy nem edz, azt nem értem.
2016. máj. 17. 15:04
22/72 Cortez70 válasza:
Mit nem èrtesz hulyegyerek? 30 ève edzem. Na el lehet húzni most már. Nulla agyad van.
2016. máj. 17. 15:07
23/72 Orfeus válasza:
Ahogy említetted, a kérdéseknél oltva leszek. Nem vettem észre, sőt, akinek van egy kis esze megfogadja amit mondok, számtalan üzenetet kapok, elég aktív vagyok az oldalon sport kérdésekben, és sok embernek segítettem eddig, és ezen kívül szinte egyszer sem tették öregek az arcukat, de úgy látszik te nagyon ráérsz.
2016. máj. 17. 15:09
24/72 Orfeus válasza:
Akkor szeretnék látni egy Magyar embert aki 30 éve edz, kérem a képet. Amint megkapom leírom a nevem, és találsz rólam képet.
2016. máj. 17. 15:09
25/72 anonim válasza:
Cortez hagyjad, trollkodik, ennyire hülye senki se lehet, csak provokál
2016. máj. 17. 15:14
26/72 Cortez70 válasza:
Én meg 5 éve írok ide, százszor annyi embernek segítettem, mint te valaha is fogsz. Napi kb 15-20 ember ír nekem privátban és facen is.
Azt mondod, hogy ő izgul a férfiakra, de már sorral feljebb írtad, hogy mikor a spanodat látod az öltözőbe csorog a nyálad. Mekkora fail :DDD
2016. máj. 17. 15:16
28/72 Cortez70 válasza:
25, igazad lehet, még ezt megmutatom, aztán ennyi, én befejeztem.
2016. máj. 17. 15:17
29/72 anonim válasza:
Az meg a másik, ez a gyerek itt mindenkinél többet homároskodik :D
2016. máj. 17. 15:20
30/72 Orfeus válasza:
Persze persze, csak provokálom, majd ha megtanulsz olvasni akkor látod hogy nem én kezdtem.
Egy képet sem nyit meg.
Örülök hogy megismerhettem személyedben legalább akkora embert, sőt, nagyobbat mint Kathi Béla mert régebb óta edzel mint ő. Sőt, rávertél egy 10-est, akkor te is ilyen magányos harcos vagy aki egyedül edz a szobájába, és mindenkinél keményebb stb stb.
Túl sok ilyen van gyakorikérdéseken, egyszer összehívnék egy ilyen bagást, vicces lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!