Jo volt ez a teljes testes edzés?
Figyelt kérdés
Fekvenyomás ferdepadon 4 sorozat
Huzodzkodas 3 sorozat
Mellhez huzas szeles fogassal 2 sorozat
Guggolas 2 sorozat
Kitores 3 sorozat
Oldalemeles 4 sorozat
Tricepsznyujtas fejfolott 4 sorozat
Francia rudas bicepsz 3 sorozat
Allo vadli 3 sorozat
Haspres 3 sorozat
2016. máj. 15. 14:28
31/53 anonim válasza:
a T-pad / rud / fürészelést már irtam, hogy jobb. a húzodszkodással elmondtam mi a problémám. sok gyakorlat közül lehet választani, viszont keveset kell választani, egy bármilyen evezés + felhúzás ha kemény és jó, 100%osan le tudja edzeni a hátat, és nem kell más gyakorlat. nekem a bajom az, hogy magyaroknál szokás ez a "ha nem huzodszkodsz nem lesz hátad" szöveg, pedig hülyeség, nézz meg egy tornászt vagy egy street workoutost, aztán nézzed meg Doriant. tudom hogy buta példa, de buta állitásra buta példát hozok, azt te sem állithatod ,hogy ha muszáj 2 darab gyakorlatot választani (teljes test edzés) akkor abba a kettőbe lesz húzoszkodás. a másik meg nincs olyan gyakorlat ami csak vastagitja vagy csak szélesiti a hátat... + egy evezésnél rá tudsz rakni 80-100-120 kilókat a rúdra, tudsz segiteni lendülettel, és akkor is teljes értékü a gyakorlat, viszont egy húzodszkodásnál...
32/53 anonim válasza:
Itt egy csomó mindenben igazat adok neked, csak ne mondjuk ki azt, kerek perec, hogy a húzódzkodás egy szar felesleges gyakorlat. Nem kötelező csinálni, nem muszáj a nagy háthoz, de van létjogosultsága és jó gyakorlat csak nem mehet a többi összetett gyakorlat rovására.
33/53 anonim válasza:
Meg mért lenne lány, amiért kitörést csinál?
Biztos Ronnie Coleman is lány volt akkor.
34/53 anonim válasza:
Ha meg heti 3x edzel teljes testet, legyen akkor csak 2 gyakorlattal simán belefér, hogy az egyik nap legyen egy húzódzkodás.
35/53 Cortez70 válasza:
Nem muszáj húzódzkodni (így kell írni és nem húzódszkodás!), de nem is árt. Attól nem leszek szarabb, ha néha húzódzkodok pár sorozatot. De én is az evezésben, felhúzásban hiszek.
36/53 anonim válasza:
Ilyenkor jön ki, hogy mennyi féle iskola van :D én pl a gyakorlat váltogatásban sem hiszek. - bár persze, ártani nem árt, ha plusszba csinálod a pull up ot, viszont ha row vagy deadlift helyett, akkor igenis árt. Ha megszámolnám hogy melyik gyakorlatot hányan csinálják, biztos elszomorodnék, és ennek pont az ilyen tévhit az oka.
37/53 anonim válasza:
De cortez, monty, veletek nincs baj, ti értelmesek vagytok, csak sok az olyan, aki életében nem huzott fel, vagy evezett vna szabad súllyal, de mégis osztja
38/53 Cortez70 válasza:
Nem helyette végzem. De simán kiállok veled felhúzásban ha gondolod.:)
39/53 anonim válasza:
Kitoressel a baj: h az csak egy kb kiegeszito gyakorlat, egy lábnak az alapja a guggolas es a merevlabas felhúzás, es mivel teljes test edzesrol van szo... keveset kell valasztani
40/53 Cortez70 válasza:
JA, okés, közben írtál még.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!