Ilyenkor most mi a francot tudok csinálni?
Én tuti belenéznék, de ha nem értesz hozzá bízd szakira
2016. máj. 12. 21:57
HIT? Sprint,gyaloglás,sprint gyaloglás,ledobod a felesleget eléggé hamar jó kaja mellett.
2016. máj. 12. 22:07
3/12 A kérdező kommentje:
Próbáltam. Valami életképtelen ember rakta össze úgy hogy beleszakította a csavarokat a menetbe...... csak úgy tudnám szétszedni hogy eltöröm. Édesanyáméké a pad és ők nem díjazzák az ötletet. Az az érdekes hogy a kar kelt ellenállást ès ha húzom magam felé akkor forog a pedál. A kettőnek teljesen függetlenül kéne mozognia egymástól. Ha tekerek a kar nem feszül meg viszont ha a kart húzom forog a pedál.
Szerintem annyira nem lényeges a monotonitás, hogy a bringázás ne legyen megfelelő. Na meg lehet a városon kívül is bringázni. A gyaloglás is jó lesz. Mi lesz ha nem 130 lesz a pulzusod, hanem csak 115-120? Kevesebb kalóriát égetsz időegység alatt, de attól még nem felesleges munka. Ha bírod, lehet kocogni is. Vagy ahogy említették, ott a HIIT. Mondjuk egy jó futócipő sem olcsó, de én csináltam intervallum edzést bringán is, teljesen le tudtam magam gyilkolni azon is. Nem kell ezeket ennyire túlagyalni.
2016. máj. 12. 22:16
5/12 A kérdező kommentje:
Jó mondjuk a monotonitáson túl lehet lépni tény is való... csak attól félek hogy a menetszél és az amúgy is hideg idő kedvezőtlen lesz a zsírégetés szempontjából. Úszni is lehet 120-30as pulzússal de még se lesz zsírégetés mert a test hidegben van.
Hidegben edzve majdnem kétszer annyi kalóriát használ a test,mert nem csak energiával kell ellátni a szervezetet,de a kihűlést is el kell kerülnie,ezért gondolom vicc az utolsó mondatod.Az sem véletlen,hogy a verseny úszók ilyen 10-12.000 kalóriás étrendeken vannak.
2016. máj. 13. 00:01
7/12 A kérdező kommentje:
Méh jó hogy szüksége van a rengeteg energiára hiszen biztos hogy nem a zsírból fogja azt kinyerni.
[link]
"sokkal nehezebb zsírt égetni, ha kint hideg van, mert nehezebben "fűtöd" fel a tested egyrészt, másrészt a zsírraktáraid egyik funciója éppen az, hogy megvédejenek a hidegtől, a kihűléstől. A kis tested nem hülye, nem fog zsírokat bontogatni, ezzel az egészségedet vagy az életedet veszélyeztetve."
Evezőpadként működik? Az evezés messze az egyik legjobb aerob mozgás, mivel az egész test fő izomcsoportjait mozgatja, nem csak a lábat, mint a bicaj..
2016. máj. 13. 07:04
Jó tanács, hogy ne (csak) a builder.hu-ról tájékozódj. Sehol máshol nem olvasni ilyen hülyeséget, hogy a zsírégetéshez meleg kell. Az meg viccnek is rossz, hogy még a bringán a szembeszél miatt is aggódsz.
2016. máj. 13. 12:18
Pont ezért könnyebb hidegben zsírt égetni...
Kcal= az az energia mennyiség ami 1gramm víz hőmérsékletét 1 celsiussal emeli...
Na ennek függvényében mit gondolsz, mikor magasabb a kcal igényed, ha melegben vagy, ahol nincs szüksége a testednek hőtermelésre, vagy ha hidegben, ahol az életbenmaradáshoz folyamatosan fűteni kell 38-39 fokosra a szervezetet...
2016. máj. 13. 12:32
Kapcsolódó kérdések: