Én nekem van magas vérnyomás megbetegedésem magasabb pulzus számmal milyen sportolás mozgás javasolt ha zsírégetést és izomerősítést akarnék szeretnék saját magamnak!?
Figyelt kérdés
kint szoktam kocogni-futni1- 2-3 kört de volt,hogy 4-5 kört is kisebb-nagyobb pihenés megszakítással. Nem rég az utóbbi eltelt 2 hónapban a feneketlen-tó körül meg ott van kondi park is. De egy 4-5 évvel ezelőtt jártam a Városligetbe de a Margitszgeti futópályára is futni körbe.2016. máj. 7. 20:04
22/26 Cortez70 válasza:
Ennél idiótább, hisztisebb, irritálóbb kérdezőt mér régen láttam, pedig én írok ide vagy 5 éve.:)
23/26 anonim válasza:
Akik javasolják neki a kondit,hogy majd rendbejön tőle a vérnyomása,nektek volt magas vérnyomás betegségetek? rendszeresen mértétek,helyre tette a kondi?
24/26 Cortez70 válasza:
Nekem helyretette. De ismerek sok ilyen embert.
26/26 anonim válasza:
Ilyen dumát:"Felügyelettel. De na és kit kérjek meg
mikor a szüleim dolgoznak tesómmal
nem igazán jobb a kapcsolatunk
egymással." Ha magánjellegü problémad van old meg!! Itt másban kértél segitséget avagy nem???:ss
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!