Én nekem van magas vérnyomás megbetegedésem magasabb pulzus számmal milyen sportolás mozgás javasolt ha zsírégetést és izomerősítést akarnék szeretnék saját magamnak!?
Mi az ,hogy nem nyalogatni kellene ember?
Szépen írjon már! Világos mint a nap ,hogy vannak kétségeim nem jártam még ilyen helyen nem tudom mi merre hány méter nem tudom mit várhatok és nem is tudom mi a felállás mi az elvárható egészségügyileg és higiénia szempontjából is.
Meg ugya vannak az egészségügyi bajaim is azért aggodalmaskodok akadékoskodom.
Én egyáltalán nem hepciáskodtam csak nem rohanok bele eszetlenül agytalanul semmibe sem.És körültekintőbb óvatosabb vagyok mert vannak egészségügyi problémáim.
A qurva anyazast meg tartsa meg mindenki saját magának amíg énsem szidom más szüleit és nem hordok le senkit sem semminnek hordok le embereket mindennek és mindenfélének.
A félelmem és óczkodásom meg teljesen jogos. Nem alaptalan ez kiderül a feltett kérdésemből is!!!
És ,hogy higiéniát kérdeztem az edzőtermekről-aerobic fitness termekről az meg tök alap ,hogy nem szívesen kapna el egy koszos mocskos lenem fertőtlenített konditermi gépektől vagy öltözőben valami retvát, dzsuvát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!