Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Én nekem van magas vérnyomás...

Én nekem van magas vérnyomás megbetegedésem magasabb pulzus számmal milyen sportolás mozgás javasolt ha zsírégetést és izomerősítést akarnék szeretnék saját magamnak!?

Figyelt kérdés
kint szoktam kocogni-futni1- 2-3 kört de volt,hogy 4-5 kört is kisebb-nagyobb pihenés megszakítással. Nem rég az utóbbi eltelt 2 hónapban a feneketlen-tó körül meg ott van kondi park is. De egy 4-5 évvel ezelőtt jártam a Városligetbe de a Margitszgeti futópályára is futni körbe.

2016. máj. 7. 20:04
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Mi az ,hogy nem nyalogatni kellene ember?

Szépen írjon már! Világos mint a nap ,hogy vannak kétségeim nem jártam még ilyen helyen nem tudom mi merre hány méter nem tudom mit várhatok és nem is tudom mi a felállás mi az elvárható egészségügyileg és higiénia szempontjából is.

Meg ugya vannak az egészségügyi bajaim is azért aggodalmaskodok akadékoskodom.

2016. máj. 7. 21:31
 12/26 anonim ***** válasza:
van facebookod? beirod akármelyik terem nevét, pl Cutler, Flex, Mecca, etc, és megnézek a képeket. ha meg egyszerübb helyre akarsz/tudsz menni, akkor marad a törölköző
2016. máj. 7. 21:40
 13/26 A kérdező kommentje:
heroldka ön hányéves!? gondolom fiú nemű férfiú.
2016. máj. 7. 21:52
 14/26 anonim ***** válasza:
Figyelj a csoportos órákon például van felügyelet, nem kell megkérni senkit. Edzés után meg jó alapos kézmosás, ha hazamentél és zuhany. Vagy már ott is zuhanyozhatsz, ha viszel tisztasági cuccot.
2016. máj. 7. 22:01
 15/26 anonim ***** válasza:
31%
Amilyen magas a vérnyomásod, olyan alacsony az iq szinted. Ez ilyen biológiai fordított arányosságlehet. Rohadt irritáló ember vagy, remélem tisztában vagy vele.
2016. máj. 7. 22:03
 16/26 A kérdező kommentje:
Te meg egy genyóláda gyokerlada akárki is vagy!!!
2016. máj. 7. 22:07
 17/26 A kérdező kommentje:
Rohadtul irritáló ember vagyok meg amilyen magas a vérnyomásom és a pulzusom olyannyira alacsony az iq -szintem akkor nem kell írni kommentet választ a feltett kérdésemre ha önnek én rólam ilyen negatív a véleménye ember!!!
2016. máj. 7. 22:09
 18/26 anonim ***** válasza:
53%
Teljesen normálisan válaszoltak a többiek, te meg nekiálltál ilyen arogáns stílusban hepciáskodni. Ha mindenképp azt szeretnéd, hogy valaki elküldjön az anyádba én szivesen megteszem a többiek helyett. Bár ahogyan írsz, már abból is kiderült, hogy full retardált vagy.
2016. máj. 7. 22:09
 19/26 A kérdező kommentje:

Én egyáltalán nem hepciáskodtam csak nem rohanok bele eszetlenül agytalanul semmibe sem.És körültekintőbb óvatosabb vagyok mert vannak egészségügyi problémáim.

A qurva anyazast meg tartsa meg mindenki saját magának amíg énsem szidom más szüleit és nem hordok le senkit sem semminnek hordok le embereket mindennek és mindenfélének.

A félelmem és óczkodásom meg teljesen jogos. Nem alaptalan ez kiderül a feltett kérdésemből is!!!

És ,hogy higiéniát kérdeztem az edzőtermekről-aerobic fitness termekről az meg tök alap ,hogy nem szívesen kapna el egy koszos mocskos lenem fertőtlenített konditermi gépektől vagy öltözőben valami retvát, dzsuvát.

2016. máj. 7. 22:15
 20/26 anonim ***** válasza:
Szerintem első körben tanulj meg helyesen beszélni, írni és fogalmazni. Aztán majd mehet az test edzés is. Remélem bkv-n utazni se mersz, mert azok sincsenek ám "lefertőtlenítve" és koszosabbak még a legputrisabb edzőteremnél is.
2016. máj. 7. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!