Én nekem van magas vérnyomás megbetegedésem magasabb pulzus számmal milyen sportolás mozgás javasolt ha zsírégetést és izomerősítést akarnék szeretnék saját magamnak!?
De magas emelkedettebb vérnyomással és pulzussal kondizzak?:-O
Az étrendem-ben van zöldség gyümölcs azért még ha nem is rengeteg sok.
N em emelgetek súlyokat!!! De kint a parkokban a zöld növényes fás-lombos területeken a saját ütememben mozgok és akkor állok le amikor úgy érzem pihennem kell és nem terhelni az ízületeimet csontjaimat szív-érrendszeremet.
De már középiskolás korom legelején letem rosszul ilyen okokból.Hányinger gyengesés rosszulét erőtlenség társult hozzá.Mikor egyfolytában szünet nélkül intenzívebben kellett mozogni a legelső testnevelés órán.
Felügyelettel. De na és kit kérjek meg mikor a szüleim dolgoznak tesómmal nem igazán jobb a kapcsolatunk egymással.
Vannak ilyen első alkalmas 1 ingyenes edzést hirdető aerobic-fitness termek mozgás centrumok(központok)
Egy ilyen 1 alalmas imgyeneset akarnék kipróbálni de többek közt aggaszt az is még ,hogy mivan ha nincsenek kellően lefertőtlenítve-letisztítva a konditermi sport eszközök/sport gépek stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!