Egy nyári szünet alatt a lentiek alapján mennyit adhatnék le, illetve hülyeség amit kigondoltam és csináljam máshogy vagy jó így?
14 éves lány vagyok. 160-162 cm és 61 kg -voltam amikor utoljára mérték, most már szerinte 1-2 kg több-.
10 kg-ot szeretnék leadni, hogy ne legyek telt és, hogy kicsit több bátorsággal kezdjem a középsulit.
Amit szeretnék majd csinálni:
1) nappal kaja előtt és után minimum 2 kör a Bikás körül, illetve este minimum 4 kör, ezt így mindennap.
____
2) hogy ne legyek egy idegesítő bocsi, néha-néha 1 db joghurt amit aztán lemozognék.
____
3) mindennap 1 vagy több órán keresztül felülés, súlyzózás , karemelés, nyújtás, amit eddigi életemben nem tudtam megcsinálni, fekvőtámasz. Naponta vagy hetente kicsit többet csinálnék, 5-10 többet, aztán valahol megállj lenne, hogy mennyit csinálok. Oh, és talán még ugrókötelezés, ha beszerzek egyet. :D
____
4) mindennap gyümölcs, saláta -emellett azért más ételek is-. Fehér kenyér helyett rozskenyeret ennék, úgy tudom nem annyira hizlal mint a fehér kenyér, és még egészségesebb is. Naponta 2 liter vizet innék -igen, tudom, hogy mindig napi 2 l kéne innom de nem jön össze végül-.
Szóval, ezzel szerintetek fogyhatok 10 kg-ot nyár végére, illetve nem hülyeség-e ez így ahogy van?
Ez így van, nem vagyok túlzottan tisztában az alapokkal. Ezért is kérdeztem, hogy ha nem jó így valami akkor mit vagy miket változtassak.?
Mivel senkit nem tudok kérdezni a családban -ami kemény 1 személyből- így a válaszokra tudok számítani. :D
A Sárga Kapszula c. könyvet töltsd le, olvasd el, az étrend részt főleg. Egyébként még nem kizárt, hogy fejlődsz, ne érezd magad emiatt rosszul.
Heti 0,5-1 kiló fogyás a normális.
Tudsz otthon is edzeni minden izomcsoportra akár súly nélkül is.
Kitörést, guggolást, sarok emelést, seprűnyéllel invertált evezést, homorítást, hasprést, fekvőtámaszt, oldalemelést vizespalackkal hogy szép kerek legyen a vállad stb.. Ezekkel a gyakorlatokkal már össze tudsz hozni valamit.
A bevitt tápanyagot meg számolni kéne és belőni akkora mennyiséget amivel kb. heti fél kilót fogysz.
Az általad vázolt táplálkozással bírnád is az egészet vagy 2-3 napig...
Rendes étrend kell. [link]
+
Q már említett sárga kapszula
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!