Fekvenyomás, csúcskísérlet, bukás. Hogyan lehet javítani?
Próbáltam maximumot nyomni, buktam. Leengedésnél kontrolláltam, mellkason egy pillanatra megállítottam, de csak kb 2/5-ig tudtam kiemelni. 4. sorozat után.(bemelegítő sorozatot nem számolva). Ezek alapján kb mennyi idő lehet, míg sikerül? Ha számít 31 éves vagyok, férfi, kb 73-74 kiló, durván fél éve edzek, és 100 kilóról van szó. Étkezés rendben. Mit tehetek, milyen kis "trükkök" vannak, amivel sikeresebb lehetek.
Nem szeretnék szélesebben fogni, pattintani a súlyt, valós "sikert" szeretnék. Ötletek?
Köszönöm a válaszokat.
Egyéb hasznos tanács? Ilyesmi, hogy aludjak 1-2 órát az edzés előtt, vagy hasonlók. Este tudok csak edzeni, mint az emberek többsége.
Nekem segít, ha edzés előtt egy 20-30 percet alszok. többet nem jó, mert túl pihent leszek.
meg ha maxot nyomsz, akkor mindig ott kell lenni fejben. én már előtte lévő héten kitűzöm, hogy melyik nap hány órakkor fogom nyomni. addig fejben készülök.
köszönöm a válaszokat.
#4: érdekes a 20-30 perc alvás, megér egy próbát.
Abban, hogy fejben ott kell lenni, bármit számítana a mentális állapot, kedv, stb... nem nagyon hiszek. Ha így lenne akkor az üres rúd is rajtam maradna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!