Napi 2x-i edzés ugyan arra az izomra Bukásig?
Kezdő vagyok és otthoni súlyokkal edzek. Ha napi 2 alkalommal (reggel & este)bukásig egyazon izomcsoportra dolgozom, az jól működhet?
Mivel ha kimerül a glikogén, nem tudok felemelni több súlyt, de ha este még ráedzek ugyan arra a már sérült izomra teli glikogénnel
akkor tovább rombolhatom az izmot, jobban ösztökélve hogy alkalmazkodjon, növekedjen. Nem?
Szóval jó a napi több edzés ugyan arra az izomra?
Ne mondd nekem, hogyha reggel bukásig lábaztál pl. , akkor este bármiféle érdemi edzést tudsz ugyanarra az izomra végezni. Ha mégis,akkor valamit nagyon nem jól csinálsz.
Egyébként is hülye ötlet, pihentetni kell.
Nézd, én igazán nem vagyok a kísérletezések elrontója és én is szeretek bukásig edzeni kezdőként (azért az első jópár hétben nem így ment), de van pár dolog, ami nem emberfüggő, hanem értelmetlen szembemenni azzal, amit mások csinálnak, logikus s már bizonyított.
Hagyd pihenni azt a szerencsétlen izmot.
Amúgy nem kell feltöltött glikogénraktár az edzéshez. De ez már tuti erősen emberfüggő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!