Így is nőni fog az izom? Jó a heti 2x ugyan az az edzés?
Ugye heti 2x járok kondiba az időm így engedi többször nem tudok sajnos:( na de most heti 1. Edzésben ink. Kar(bicrps, tricepsz,alkar,váll) és még mellezést is... a második edzésben hát és vádli meg comb... tudom a labazást egy 3. Eszésbe kéne berakni de nem megy.. :( na 2 kérdésem lenne mibel így 2 edzés van de mindenre edzek szóval így nőni fog az izom? És ha pl. 2 héten keresztül heti 2x csak hátaznék meg vadli,comb.. akkor is nő az izom? Ugye akkor 2 hét vagyis(4edzés csak hàt,láb) utána 2 hét hát,láb edzés kihagyás,mivel 2 héten keresztul csak kar,mell edzés.. ez ìgy jö lenne??
Előre is koszi a vàlaszokat:)) és bocsi a nehezen való leírásért:)
Menet közben elvesztettem a fonalat, de ha nem edzed túl magad, de azért rendesen csinálod s jól eszel, akkor valamilyen fejlődés lesz, max. nem optimális. De az okosak majd írnak rá valamit.
De miért edzenél 2 hétig pl. csak felsőtestre? Ezt nem értem.
Nemnedzenék 2 hétrn keresztül felsőtestre csak érdekel, hogy mi lenne ha.. :)
De azéet köszi a választ
2.nak nem vagyok fönt faceen, instán, sehol csak tinderen meg gmailem van mert kell nekem
3. oké köszi csak érdekelt hogy mi van ha... de akkor külön testrészre fogok gyúrni :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!