Az igaz ha bukásig edzek, akkor elég kevesebb sorozat is az izomcsoportokra?
Ha sikerül bukásig edzeni s nem adom fel lélekben picit hamarabb, akkor sokszor csak 2 sorozat megy. Ezt látom az ismétlésszámon. Ha az első sorozatban 18 megy, a másodikban pedig 6, akkor most minek nyomni párat harmadiknak? :D
Szerintem megnő a regenerálódási idő, logikus is s úgy is tűnik a tapasztalataim alapján, de még nagyon az elején vagyok, még kísérletezni fogok. Szerintem erről szól a dolog, kísérletezel, kipróbálsz ezt-azt s megkeresed, hogy személy szerint neked mi válik be. Nekem szimpatikus volt a bukásig edzés s tettem vele egy próbát, eddig bejön.
Ezt csak leírtam, mint kezdő, hátha segít valamit, de majd biztos jönnek a profik és megmondják. Én így fogom csinálni, ahogy írtam, mert nekem ez jön be.
Cortez maximálisan egyetértek.
De ez a srác még sztem párszor felteszi, ugyanazt a kérdést máshogy megfogalmazva, hátha valami olyan választ kap ami tetszik neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!