Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti hogy oldanátok meg a kaját...

Ti hogy oldanátok meg a kaját osztálykirándulásra?

Figyelt kérdés
2 napos lesz ugye, első napon reggeli itthon az még megvan, egész napra be tudok dobozolni csirke rizst, estére fehérjeturmix mert ugye túrót nem lehet megoldani. De második nap mit egyek? Reggelire fehérje zabot ugye még meg lehet oldani, de mit egyek egész nap? Este érünk majd haza..

2016. máj. 5. 19:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Pufirizs, Fehérje szelet, konzerv, TK kenyér :)

Ne félj 2 nap alatt semmi nem lesz, ha nem kajálsz csak fele annyi makrót :) Sőt jobban be fogsz tölteni mikor újra edzel és nekifogsz kajálni.

2016. máj. 5. 19:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Jaja, két naptól nem lesz semmi bajod, de amúgy a csirkerizs is eláll addig, én egyszer 3 napig vonszoltam magammal, semmi baja nem volt.
2016. máj. 5. 19:25
 3/8 Cortez70 ***** válasza:
Vinnék csirke vagy marha fasírtot, zabliszttel megcsinálva. + pufirizs, rozsos abonett, konzervhal. Ennyi az okosság.
2016. máj. 5. 19:27
 4/8 anonim ***** válasza:
késsel, villával
2016. máj. 5. 19:33
 5/8 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem ne is az osztálytársaiddal menj, hanem bérelj lakókocsit, amiben van mikró meg konditerem, mert ez a két nap teljesen haza fog vágni.

Heti szereptúljátszós kérdés is megvolt.

2016. máj. 5. 19:38
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Utolsó: többet számít nekem a kaja meg az edzés mint ez az egész osztály

2016. máj. 5. 20:23
 7/8 anonim ***** válasza:
53%
Most hatalmas testépítőnek érezheted magad, pedig csak beteg vagy.
2016. máj. 5. 20:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Minek mész el?
2016. máj. 5. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!