Ti hogy oldanátok meg ilyen körülmények között az edzést?
napi 8órában 20-30kilós féktárcsákat pakolok.napi 1kiló rizs és 1.5kiló hús megy mellé.és a műszak vége után egy termet rengető edzés.98kiló vagyok,182centi.82derék.149 vállkerület,49 kar,68 comb,125 mell.van akinek egész nap semmi dolga és mégse ér el ilyen "számokat"..:;)
igaz nem naturál vagyok de ez semmit nem jelent
Ezért a tisztelet mindenképp kijár !! :))
Esetleg valami energializálót/edzés előttit használsz ? Vagy tudsz ajánlani olyat, ami azért bepörget ? Hot Blood ment eddig, de attól azért félek, hogy így túl hajtom magam, ha még a napi 2-3 kávét megpofozom vele.. :D
Első. Nem naturál vagy, ami semmit sem jelent? Ezt ugye nem gondoltad komolyan? :D Az "átlagon" felüli erőt nem a szteroidok adják ugye? Szerintem meg egyértelműen de. :D
A kérdésre válaszolva a megszokás... Egy-két hét ledolgozott munka után nem lesz erőd, de az idő múlásával hozzászoksz lelkileg és testileg is (amennyire hozzá lehet szokni az efféle kemény munkához) és kedves és energiád is TÖBB lesz, mint az elején. Ebben biztos vagyok, mert velem is volt már hasonló a nyár folyamán. 22/f. :D
Felszolgáló végzettségem van, és beszélem az Angolt. :)
Hajón 7-7nap, 12-14óra munka vár az emberre. :D Valamint nem árt hozzá, egy elég magas alap tőke. Itt gyorsabban megtudom szerezni a szükséges összeget. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!