ÓRIÁSI SEGÍTSÉGRE LENNE SZÜKSÉGEM. Ha lehet, akkor tapasztalatokra lennék kíváncsi?!?!
Megpróbálom röviden leírni,a kérdése(i)m. Eddig még csak hobbiszinten edzegettem lent a garázsba,elég sok ,,alap'' felszerelés van itthon,de úgy gondoltam ,hogy magasabb fokra szeretnék lépni a testépítésben!!?? Mielőtt írnátok,hogy olvassam el a Sárga kapszula könyvet , konkrétan személyes tapasztalatra lennék kíváncsi. 64 kg-180 cm vagyok és nem igen vagyok megelégedve ezzel,ezért el szeretnék kezdeni tömeget növelni. Nem vagyok egy túl hízós emberke,szóval ez lenne az első,hogy ti mennyit ettetek. Kezdhetném 6-7g/testkg-al? Fehérje mehet 2? Hogy osztottátok be? Csak csirke meg rizs,esetleg többi hús? Mehet panírba,vagy nem? Minden féle megoldható,komolyan gondolom. A másik a tápkiegészítő,eddig fehérje volt itthon és edzés után ittam darált zabbal. Ez maradhat?
Következő az edzés. Erről nagyon-nagyon sokat sőt... Rengeteget olvastam különféle edzésről. Magas ismlétlésszám,kevés stb... Itt személyes tapaszalatokra lennék kíváncsi. Mennyit mennyiből? Mennyi pihenő? Bukásik,vagy hagytál erőt a másik gyakorlatra is?
Ha lehet,egy gyors kis edzéstervet is megköszönnék.
Bocsi a kisregényért, remélem valaki tud segíteni:)
Előre is köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!