Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az hogyan lehetséges hogy nem...

Az hogyan lehetséges hogy nem látszik rajtam ha tömeget szedek fel?

Figyelt kérdés

Nem régen voltam például 77-78 kg, mikora terembe Elkezdtem jarni (de mar otthon is edzettem sok éve). Valamelyik nap mertem magam, 84 kg voltam. Érzem hogyba karom mintha egy kicsit teltebb lenne, de közben meg kb fel vagyvegy centit ha nohetett... A tükör mutatja, hogy kicsit mintha formasabb lennék, de mas szerintem eszre sem veszi. Pedig azért szembetűnőnek kellene lennie 6-7kg plussznak nem? Es azt meg tudni kell hogy nem zsíros vagyok, a felső. 2-3 kockabkatsik a hasamon, es amolyan vékony típusú vagyok, 180 cm-es magassággal.

Szerintetek miert nem latszik rajtam a tömeg!?

2016. máj. 2. 12:45
 1/1 anonim ***** válasza:
a zsir 6x könyebb, mint az izom, gondolom "tömörödtél", több az izom, kevesebb a zsír, így nagyobb a tömeg, de ugyanaz a térfogat, innen már nem sok kell és szépen elkezdenek jönni a centik
2016. máj. 2. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!