AZ jó ha heti 3x edzek és kb.1 órát? 17 éves vagyok jumbot iszok minden edzés után mivel tömeget növelni szeretnék. Ennyi edzés elég?
Figyelt kérdés
Lábara nem edzek nem is akarok csak a felsőtestemre.2016. máj. 1. 15:57
1/20 likebike válasza:
Nem,nem jó.Szerintem hagyd is abba és dobd ki a dzsámbót a kukába.
2/20 A kérdező kommentje:
Valki hozzaerto is irhatna kommenteket mert a jumboval csak annyi a baj hogy zsiros izmot hoz. A kérdésem pedig az hogy elég e ennyi edzés?!
2016. máj. 1. 16:05
4/20 A kérdező kommentje:
Kedves 2. válaszolo jogos a kerdesed de szerintem felesleges nem izmos labat akarok hanem olyan "security"-s felső testet :DD
2016. máj. 1. 16:11
5/20 anonim válasza:
Ha troll kérdés, akkor nem vicces. Ha komoly, akkor teljesen jól csinálsz mindent!
6/20 anonim válasza:
Szekuritis lábak is kellenek, okoska.
7/20 A kérdező kommentje:
3.válaszoló a kérdés teljesen komoly és koszonom valaszodat / 4.azért nem lábazok mert amugy is "vastagok a labaim" ennyi az oka.
2016. máj. 1. 16:20
8/20 anonim válasza:
Tegyél ki fotót, lássuk azt a combot.
9/20 A kérdező kommentje:
De most komolyan?... ne a combomra legyetek mar kivancsiak hanem valaszoljatok a kerdesre! Lábnap nálam KUKA :D
2016. máj. 1. 16:30
10/20 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, milyen láb lehet az, amivel edzés nélkül is meg van valaki elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!