14 éves fiú vagyok, hogyan kezdjek edzeni? (izmosodni akarok)
11-es na mert az normális baz*, hogy már most nyolcadikba füveznek az osztálytársaim? Meg mennek inni, cigizni, buliba meg mit tudom én azok 35 évig elélnek szerinted? Olyan se%ghülye vagy.
Azt mondod, hogy "az nem ember aki nem jár terembe". Ezt most úgy értetted, hogy ez a fiataloknak a menő. Márpedig leginkább egyáltalán nem az a "menő".
Bár nyilván vannak a kis bu*ikák akik csak egóznak a teremben meg mit tudom én.(de ez nem hinném, hogy 14 éveseknél van)
DE mostanában nem az a nem ember aki nem jár a terembe, hanem inkább akik nem szívnak, nem isznak... a nagy mencikék szemében.
Én azt tartom csodának, hogy egy velem korú gyerek le megy edzeni. És nyilván ésszel kell csinálni a dolgokat.
Akkor nem hinném, hogy 35 évesen ortopédiára fogok én is járni.
"Ne cigizz, ne piálj, ne bulizz, ne vegyél fölösleges ruhákat, telefont. Csak a rendes kajára költs. Ha így sem marad pénz a bérletre, részvétem. "
Anthony nem akarok kötkedni, de egy 14 évesnek aligha van saját pénze. Max. zsebpénz, de az se négy vagy öt számjegyű.
Legalábbis nekem még ilyenkor anyám finanszírozta az evést meg a ruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!