Hogyan lehet olyan popsim?
Szoval az a lenyeg h 2eve edzek, mindenem szepen alakul, feszesedik,tunik el a narancsbor.Felesleg már nincs rajtam, a fenekem nem kicsi nem nagy, egesz kerek de orulnek ha kerekebb lenne, es meg formasab, a terdem miatt hanyagolandò a guggolas fel evig (box"baleset)
Olyasmi popsira kezdenek el "gyùrni" mint a brazil nőké ! Feszes kerek formàs
Tippeket szeretnek kapni, esetleg etkezesben is valtoztassak?
Hasznos szenhidratokat fogyasztok csak. Heti egy csalonapom van (akkor azt eszek iszok ebedre amit kivanok) gyorskaja, nasi, alkohol, cigi nincs az eletemben, sem edesseg!! Napi 5szor etkezem neha Csak 4szer ebbol 2szer csak zoldseg v.csak gyumolcs es zöld tea nagy ritkán (inkabb tèlen)
Napi 2-3L vizet iszom.
Heti 3szor sulyzos edzes heti 2 nap biciklizes. Meheszkedem szoval nyaron nem lesz ennyI idom. Talan 3nap.. tippeket szeretnèk begyujteni, ha esetleg otthon tudom csak elvegezni az edzest mit tehetek. Vannak egy kezes sulyzoim , tornaszalagom, taposogepem.
Koszonom elore is
Ui.: 20L
150cm/46,70kg
Ezt belatom h eltulzom.
Csak hagytam mar el magam es azota is a narancsbort tuntetem el. Tul sok munkam van benne.. De azthiszem várok.. nehogy orokre eltiltsanak.. majd taposogepezek. Azt engedig heti ketszer " lazán"
Köszönöm.
Igyekszem.:)
Nem olyan fontos. De te most idejottel h belekoss mindenbe amibe lehetseges... A sport kategoriaban vagy a foldhoz ragadt szemelyisegeddel? Itt inkabb kitarto emberek vannak. Es en csak hasonlatot irtam... huha bocsanat.;)
Ennyi erovel mond mar egylapos seggunek h az lapos marad.. Ja boccs ha tesz erte nem marad mivel izomzata nekI is van..es kitartasa.. ez a ketto boven eleg csao!:)
"Hogyan lehet olyan popsim?" "a fenekem nem kicsi nem nagy, egesz kerek.... Olyasmi popsira kezdenek el "gyùrni" mint a brazil nőké !"
Ez nem ugy hangzik mint akinek eleg a hasonlo... ;)
De mindegy, Te tudod.
Amugy miert vagyok en foldhoz ragadt? Azert mert nem hivsagokban gondolkodom mint Te??? Es azt honnan vetted h nem sportolok???? Inkabb hagyjuk mielott felbosszantjuk egymast.. Aki nem erti az ugy sem erti, hiaba mondjak neki... Legyen hat kerek a popsid. Az a lenyeg!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!