Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan lehet olyan popsim?

Hogyan lehet olyan popsim?

Figyelt kérdés

Szoval az a lenyeg h 2eve edzek, mindenem szepen alakul, feszesedik,tunik el a narancsbor.Felesleg már nincs rajtam, a fenekem nem kicsi nem nagy, egesz kerek de orulnek ha kerekebb lenne, es meg formasab, a terdem miatt hanyagolandò a guggolas fel evig (box"baleset)

Olyasmi popsira kezdenek el "gyùrni" mint a brazil nőké ! Feszes kerek formàs

Tippeket szeretnek kapni, esetleg etkezesben is valtoztassak?

Hasznos szenhidratokat fogyasztok csak. Heti egy csalonapom van (akkor azt eszek iszok ebedre amit kivanok) gyorskaja, nasi, alkohol, cigi nincs az eletemben, sem edesseg!! Napi 5szor etkezem neha Csak 4szer ebbol 2szer csak zoldseg v.csak gyumolcs es zöld tea nagy ritkán (inkabb tèlen)

Napi 2-3L vizet iszom.

Heti 3szor sulyzos edzes heti 2 nap biciklizes. Meheszkedem szoval nyaron nem lesz ennyI idom. Talan 3nap.. tippeket szeretnèk begyujteni, ha esetleg otthon tudom csak elvegezni az edzest mit tehetek. Vannak egy kezes sulyzoim , tornaszalagom, taposogepem.

Koszonom elore is

Ui.: 20L

150cm/46,70kg

2016. ápr. 24. 22:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire tropa a térded? Elég fiatal vagy, meg kéne próbálni helyre hozni. A guggolást elég nehéz pótolni. Lábtolózás, kitörések sem mennek miatta? Bandázsolni próbáltad már?
2016. ápr. 24. 22:46
 2/16 anonim ***** válasza:

Először is válts tömegnövelő étkezésre!

Gyakorlatok: Ha a guggolás tilos, nem tudom, a kitörés súllyal mehet-e...

Illetve ami még jó: Csípőemelés súllyal a hasadon.

2016. ápr. 24. 22:47
 3/16 A kérdező kommentje:
A terdem annyira nem rossz tornaznom kell gyogytornasznal, szerintem nem akkora a baj mint mondjak csak mivel boxolok vigyazni kell ram, ahogyan mindenkire a csapatban.. ha nem boxolnek lazabbra lehete venni.
2016. ápr. 24. 23:06
 4/16 A kérdező kommentje:

Csipoemeles sullyal a hasamon , na ez jo otlet koszi.

Suly nelkul szabad edzenem labra.:/

2016. ápr. 24. 23:07
 5/16 A kérdező kommentje:
Most nezem nem egykezes hanem ketkezes sulyzoim vannak, elirtam. Bocsi.
2016. ápr. 24. 23:08
 6/16 anonim ***** válasza:
Ilyen az ideális csaj. Picike, vagány mert boxol, sportol és méhészkedik is :D Szerintem ha helyrejön a térded kezd el kóstolgatni óvatosan a guggolást.
2016. ápr. 24. 23:10
 7/16 A kérdező kommentje:

Ezt sokan mondjak.:)

Enis igy gondoltam de annyira rossz ez igy. Majd keresek tornagyakorlatokat szerintem.

2016. ápr. 24. 23:55
 8/16 anonim ***** válasza:
Legyél egy kicsit türelmesebb, egy sportolónak amúgy sem árt a türelmes hideg fej.
2016. ápr. 24. 23:56
 9/16 A kérdező kommentje:
Igazabol turelmes vagyok, csak szomoru.. nem szeretnem teljesen elhagyni magam, nehez lenne vissza allni. Es itt a nyar is...:/
2016. ápr. 24. 23:59
 10/16 anonim ***** válasza:
Ez a helyzet azért messze nem olyan, mintha elhagynád magad. Picit túl aggódod szerintem. Biztos nem vagy rossz formában. Heti pár alkalom normális edzéssel is tudod tartani a formád, kitörésekkel pedig még nagy súlyok nélkül is meg lehet dolgoztatni a popsit és a combokat rendesen.
2016. ápr. 25. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!