Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen gyakorlatokat csináljak...

Milyen gyakorlatokat csináljak, hogy nekem is ilyen/hasonló popsim legyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Rendszeresen szoktam edzeni, mellette normálisan is étkezem. Látszik rajtam, hogy sokat fejlődtem, izmosodtam, viszont a popsimmal nem tudok mit kezdeni, egyszerűen nem "fejlődik". Kitöréseket, guggolásokat, lábemelgetéseket szoktam csinálni, de nem fejlődik szépen, mint máshol. Esetleg valaki tudna nekem írni gyakorlatokat, hogy miket csináljak még? vagy biciklizzek, esetleg ha súlyzóval csinálom a guggolást, kitörést, emelést érhetek el látványosabb fejlődést?

Itt vannak a képek, valami hasonlót szeretnék elérni:

[link]

[link]

[link]

Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. szept. 21. 18:41
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Én vagyok az egyetlen, aki azért nyitotta meg a kérdést hogy megnézze a popókat? :D
2013. szept. 21. 19:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Guggolás, kitörés, de súllyal kéne, amúgy nem sok értelme van.
2013. szept. 21. 19:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát hallod az a minimum, hogy súllyal guggolsz, ha ez a cél... akkor gyere vissza, ha már a testsúlyoddal guggolsz, mégse semmi.
2013. szept. 21. 20:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Súlyokkal csináltam eddig is, csak egykezes súlyokkal, először 3 és mostanában 5 kilósokkal, mivel nagyobb nincs és edzőterembe meg nem tudok menni. Ezért érdekelt volna pár normálisabb válasz, nem pedig "okoskodó", akkor gyere vissza, amikor már tudsz mindent válaszok. Bár ebben a kategóriában normális választ még sosem sikerült kapnom, szóval mind1.
2013. szept. 22. 12:17
 5/6 anonim ***** válasza:
5 kilóval akarsz ilyen feneket, és mi vagyunk a hülyék. Oké.
2013. szept. 22. 13:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy hülye vagy, de ha már így elismerted... Leegyszerűsítve, csak neked, annyi volt a lényege az előző válaszomnak, hogy nem f.kázni kéne rögtön a kérdezőt, ha feltesz egy egyszerű kérdést, hanem mondjuk normálisan válaszolni. Attól, hogy neked egyértelmű ez a dolog, másnak nem biztos, én gyerekszobában nevelkedtem, nem egy edzőteremben.
2013. szept. 22. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!