Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan maradhatna meg a kerek...

Hogyan maradhatna meg a kerek popsim?

Figyelt kérdés
164 cm vagyok, ehhez 60 kg nagyjából (+- 1 - 2 kg, mikor hogy :)) Nem vagyok kövér, aki szeretné, annak privátban szívesen küldök képet is. Viszont hogy is mondjam :) Picit néha olyan "plöttyedtnek" érzem magam :D Ezért szeretnék kicsit feszesíteni :) De szép kerek popóm van, és nem szeretném, ha eltűnne, ellaposodna. Tudnátok ehhez ajánlani valamit? Persze, én is rá tudok guglizni, de olyat szeretnék, ami már bevált :)

2014. jan. 16. 23:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Guggolás elég jó rá, de egész testes edzést csinálj. A képet pedig elfogadom.
2014. jan. 16. 23:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Ami még kimaradt :) 22 éves vagyok, odafigyelek az étkezésemre, egy betegség miatt elég szigorú orvosi diétát kell tartanom, szóval ezzel nincs gond :)
2014. jan. 16. 23:28
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem futnod kéne, vagy biciklizned.De mellette még persze érdemes súlyzós edzést is végezned, a guggolás az mindenképp jó a popsira, viszont szerintem is teljes testre eddz, úgy leszel/maradsz arányos.

Képet meg nekem is küldj légyszíves, kíváncsi vagyok:)

2014. jan. 16. 23:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Lássuk a képet és akkor kitalálunk valamit.:)
2014. jan. 17. 00:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Én nem kaptam meg :D
2014. jan. 17. 00:56
 6/8 Osynho ***** válasza:
Mi takar ez az orvosi diéta? Az egész "formálás", "feszesítés" csak rendes kaja + edzés esetén lehetséges. A popsi formáját is az izom adja. (jöhet a kép! :P)
2014. jan. 17. 13:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Súlyzós edzést ajánlok meg hozzá még valami kiegészítő sportot, így nemcsak formás leszel, hanem az állóképességed is jó lesz. Ide is jöhet kép :)
2014. jan. 17. 17:39
 8/8 anonim ***** válasza:
képet kérek, cserébe választ adok.
2014. jan. 17. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!