Mit csináljak máshogy lábedzésnél?
Figyelt kérdés
Tegnapi edzésem ilyen volt:
Guggolás 4 sorozat 14-12-10-8
Lábtoló 16-14-12-10
Lábnyújtás gépen 16-14-12-10
Lábhajlítás gépen 4x12
Merevlábas felhúzás 3x10
Ülő vádli 5x10
Álló vádli 3x10
Nagy súllyal nagy intenzitással edzek, ám a kérdés az, hogy mindenhol képek a lábedzés utáni fájdalomról, mindenki mondja hogy örül ha járni tud lábazás után, nekem alig van izomlázam a lábamba. A combhajlítómba van egyedül izomláz, az sem olyan durva.
2016. ápr. 23. 10:51
11/15 Cortez70 válasza:
Így megy ez. Most van törlés rendesen. ;)
12/15 anonim válasza:
Azért én költői túlzásnak érzem, hogy a lábedzésbe bele kell halni. Az első három alkalommal volt izomlázam, azóta se. Az edzés maga jobban igénybe vesz, de ennyi. Ez inkább műmájerkedés szerintem.
13/15 Cortez70 válasza:
Gina, senkinnem írta közülünk, hogy bele kell rokkanni. Nem értem minek írod ezt.
14/15 anonim válasza:
A kérdező írta fent, arra reagáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!