Mit csináljak máshogy lábedzésnél?
Figyelt kérdés
Tegnapi edzésem ilyen volt:
Guggolás 4 sorozat 14-12-10-8
Lábtoló 16-14-12-10
Lábnyújtás gépen 16-14-12-10
Lábhajlítás gépen 4x12
Merevlábas felhúzás 3x10
Ülő vádli 5x10
Álló vádli 3x10
Nagy súllyal nagy intenzitással edzek, ám a kérdés az, hogy mindenhol képek a lábedzés utáni fájdalomról, mindenki mondja hogy örül ha járni tud lábazás után, nekem alig van izomlázam a lábamba. A combhajlítómba van egyedül izomláz, az sem olyan durva.
2016. ápr. 23. 10:51
1/15 Cortez70 válasza:
Nem kell izomláz, nálam is ritkán van már. Nem feltétele a növekedésnek.
2/15 anonim válasza:
Nem kell izomláz a fejlődéshez. Mindenkinek izomlázhiánya van?
3/15 A kérdező kommentje:
Koszi, ha mashol lenne ilyen problema akkor nem tettem volna fel a kerdest, csak mindenhol azt latom hogy vicces kepek: inkabb ulok a wc-n meg egy orat csak ne keljen felkelni az izomlaz miatt stb
2016. ápr. 23. 11:01
4/15 anonim válasza:
Azért, ha közvetlen lábazás után te fütyürészve hazasétálsz frissen üdén, mintha akkor keltél volna fel az ágyból, gyanús, hogy nem jól edzettél.
5/15 Cortez70 válasza:
Azt hol írta, hogy frissen, fütyürészve megy haza? :)
7/15 anonim válasza:
Túl sok a gyakorlat, nekem gyanús hogy nem edz rendesen. Ha meg ennyire haladó, hogy ennyit is elbír, akkor nem tette volna fel ezt a kérdést.
8/15 Cortez70 válasza:
Az enyém ugyanez, csak nem megy rá felhúzás. De mindig van guggolás és lábtoló is. És tudod, hogy nincs gond a lábammal.:)
9/15 A kérdező kommentje:
Fél éve edzek, azért edzés után fáradt vagyok mindig, de másnapra már jó. Gyakorlatok helyesen elvégezve, hozzám képest nagy súllyal mennek, és úgy érzem kell ennyi gyakorlat a lábamnak..
2016. ápr. 23. 11:26
10/15 A kérdező kommentje:
Lol és eltűnt meantypie utolsó kommentje
2016. ápr. 23. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!