Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Főtt rizsnél kilehet számolni...

Főtt rizsnél kilehet számolni a CH-t?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nyersen kell, viszont anyám egyben szokott nagy adagokat főzni a családnak.
2016. ápr. 22. 12:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha pontosan meg tudja mondani, mennyi vizet tett mennyi rizsre, akkor igen.

Bár, ha még nem evett belőle senki, és megméred az egészet, és tudod, mennyi rizsből készült, az is elég

2016. ápr. 22. 13:38
 2/5 anonim ***** válasza:
60%
Rutinból meg lehet saccolni, ha sokat méregetsz, egy idő után ha ránézel kb. tudod mennyi. Ha ennél komolyabban akarod csinálni, akkor meg nem anyucira kell alapozni az étkezést.
2016. ápr. 22. 13:40
 3/5 anonim ***** válasza:
fényképezzed le és töltsed fel :DDD
2016. ápr. 22. 13:47
 4/5 anonim ***** válasza:

A legtöbben egy egységnyi rizshez kétszer annyi vizet tesznek, azaz 100 nyers rizsböl 300 g fött lesz (100 g rizs + 200 g víz).

Kérdezd meg anyukádat, ö mennyit szokott hozzáadni (hogy fözi a rizst) és aszerint ki tudod számolni.

2016. ápr. 22. 13:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Muszáj tudni, mennyi vízben főzi, szerintem kevesen tudják ránézésre megmondani az ilyesmit...

Én pl. négyszeres vízben főzöm a rizst, az a maximum az általam ismert rizsek számára.

2016. ápr. 22. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!