Főtt rizsnél kilehet számolni a CH-t?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nyersen kell, viszont anyám egyben szokott nagy adagokat főzni a családnak.2016. ápr. 22. 12:58
1/5 anonim válasza:
Ha pontosan meg tudja mondani, mennyi vizet tett mennyi rizsre, akkor igen.
Bár, ha még nem evett belőle senki, és megméred az egészet, és tudod, mennyi rizsből készült, az is elég
2/5 anonim válasza:
Rutinból meg lehet saccolni, ha sokat méregetsz, egy idő után ha ránézel kb. tudod mennyi. Ha ennél komolyabban akarod csinálni, akkor meg nem anyucira kell alapozni az étkezést.
3/5 anonim válasza:
fényképezzed le és töltsed fel :DDD
4/5 anonim válasza:
A legtöbben egy egységnyi rizshez kétszer annyi vizet tesznek, azaz 100 nyers rizsböl 300 g fött lesz (100 g rizs + 200 g víz).
Kérdezd meg anyukádat, ö mennyit szokott hozzáadni (hogy fözi a rizst) és aszerint ki tudod számolni.
5/5 anonim válasza:
Muszáj tudni, mennyi vízben főzi, szerintem kevesen tudják ránézésre megmondani az ilyesmit...
Én pl. négyszeres vízben főzöm a rizst, az a maximum az általam ismert rizsek számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!