Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A húst amiben sütöm olaj/zsír,...

A húst amiben sütöm olaj/zsír, azt is bele kell számolni tömegeléskor mint kalória?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 11. 18:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Amit megeszel belőle, azt persze.
2016. ápr. 11. 18:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon korrekt akarsz lenni, akkor leméred sütés előtt az olajjal teli edényt, majd sütés után is. A különbség bent van a kajában, amit megeszel, így azt beleszámolod.
2016. ápr. 11. 19:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy versenyző nem kell ilyenekkel szorakozni
2016. ápr. 11. 19:49
 4/4 anonim ***** válasza:
#3: Ha számolunk, akkor számoljunk rendesen. Gondolom, a hús is vesz fel zsírt. Nekem a zöldségeim némelyike rengeteget s fene tudja, nekem szálkásításkor (vagy bármikor máskor, ha már itt tartunk) nem tökmindegy, hogy a sült padlizsánomban 2 vagy 10 dkg zsír van. S OK, hogy a padlizsán egy szivacs, de nekem ez egyetlen mozzanata az ebédemnek, nem erre alapozom a napot, sok kicsi pedig sokra megy.
2016. ápr. 11. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!