Ti mit választanátok étteremben?
Nácsi néni vendgéglőjébe megyünk :/ Én Egy tatár beefsteak-re gondoltam, hiszen az nem olajos kaja, de nem tudom melyik lenne a legjobb választás.
Nekem nem a zsír az ellenség, hanem a szénhidrát, és ahogy látom, ebben az étteremben az van bőven. A köret nagyrészt rizs vagy krumpli, vagy olyan kaják, ami csak kenyérrel az igazi. :/
Én a Tercsi néni töltött pulykamellét választanám, és megkérdezném, a köretet le cserélhetném-e valamilyen párolt zöldségre.
Én azt választanám, ami ízlik. Ritkán járunk étterembe, már évek óta nem voltunk, úgyhogy valami olyat ennék, ami nagyon finomnak tűnik és amit otthon nemigen készítünk.
Ha amúgy rendesen betartom a diétát, egy alkalommal egy adag, kicsit kalóriadúsabb főétel még nem fogja teljesen taccsra vágni a fogyási terveimet.
Úgyhogy én vagy a töltött pulykamellet, vagy a libamájat választanám, diéta ide, vagy oda. :)
voltam ott, nagyon tetszett, Bib Gourmand díjas, finom, jó a hangulat...én amit most választanék:
Fácán erőleves szarvasgombás daragaluskával
15 éves Porto-i borral megbolondítva
Friss libamáj párolt szőlővel vagy
Bélszínérmék roston sült libamájjal
pirított erdei gombákkal és krumplipürével
és egy császármorzsát...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!