Női étrend kiegészítő, hogy hízzak? Először hízni szeretnék, utána edzeni.
Sziasztok! Mióta elkezdtem dolgozni tanulás mellett sokat fogytam az amúgy is átlagosan vékony testalkatomból, most 158cm vagyok és 45-47kg körül, sose voltam 50kg felett. A hasam legalább szép lapos lett, de pl.a fenekem és a combom már közel sem a régi. Figyelek a táplálkozásra, de nem tudok (vissza)hízni. Célzottan a fenekemre, combomra és a hasizmomra szeretnék koncentrálni később, de jelenleg még akárhova jöhet a plusz :D
Kérdés:
1. Tudnátok valamilyen női étrend kiegészítőt ajánlani?
2. Az a tervem, hogy míg nem szedek fel kb. 5 kg-ot, addig nem végezek intenzív edzést, csak utána. Ez működhet?
3. Vannak bevált rendszeresen fogyasztott ételek/tejtermékes receptjeitek? (az egyik BioTech üzletbe a srác a tabletták helyett a túró-joghurt kombinációra esküdött, de már nem tudom az arányokat :/ ez tényleg működik?)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Egy nagyon jó cikk:
Emellé töltsd le (ingyenes) "A sárga kapszula" című könyvet. Minden benne van, amire a kezdéshez szükséged lehet mind az étkezés, mind az edzés tekintetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!