8 óra után nem hizlal az étrend kiegészítő (fehérje vagy tömegnövelő?
Töröld a mostani agyad és elkezdhetnél olvasni.
Pl. egy kis alapok: Sárga Kapszula című pdf
Hamarosan telihold, ha jól néztem a holdat. Csak olyankor hizlal :D S csak téged, mert engem speciel nem, ahhoz kalóriatöbblet kellene, az ellen pedig teszek. Jó nekem.
A test igazából nem nézi az órát s nem tudom, hogy vagy vele, de felőlem akár el is raktározhatna este pár dekát, ha másnap tízszerannyit előszed a raktárakból, hiszen az energiahiány miatt muszáj :) Megfelelő étrenddel pedig amiatt sem kell aggódni, hogy izmot használ zsír helyett.
Köszönöm az értelmes és nem lekezelő,gúnyolodó válaszokat
Imádom az ilyen válaszolokat. Akik csak azért , mert a kérdező nincs tisztában a dologgal(ezért kérdezi meg) és butaságokat kérdez rögtön arrogáns, nagyképű, lekezelő válaszokat adnak, mintha ők mindent tudnának és életükben nem tettek még fel buta kérdést .
Tanácsom, ha legközelebb valaki olyan kérdést tesz fel amit hülyeségnek találtok és muszáj odaírjátok 'kedves véleményeteket' , akkor inkább vegyetek erőt magatokon és ne írjatok semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!