A fenékformáló itthoni edzésnek mikor látszik meg az eredménye?
Figyelt kérdés
160 centi vagyok 50 kiló és az utóbbi időben elég lapos :| ma kezdtem el edzeni itthon, 1 kilós sulyzoval és ilyen egy kilós lábra csatolhato meg karra csatolhato súllyal edzeni. Csinaltam guggolást, kitorest meg ilyeneket. Mennyi idő múlva lesz szemmel látható az eredménye ?2016. ápr. 18. 20:17
1/7 Cortez70 válasza:
Normális edzés kellene nagyobb súlyokkal, mert 1 kilós barbisúllyal nem sokra mész. Ajtót kitámasztani elég lesz.:)
2/7 anonim válasza:
Egyénfüggő, de 1 kg igen kevés. Még csinálhatod saját súllyal ezeket, hogy edzésbe kerülj, de komolyabb változáshoz konditerem kell
3/7 anonim válasza:
#3 Rossz a kategória, itt erre senki nem kíváncsi.
4/7 anonim válasza:
Egy hónap múlva már lesz látható eredmény.A kitörés súly nélkül is elég hatásos fenékre,először az legyen a lényeg,hogy csináld rendszeresen,szabályosan.Majd később ráérsz súllyal csinálni,ha úgy döntesz,hogy nagyobb eredményt szeretnél.És a táplálkozásra is figyelj oda,amennyire csak lehet.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) 3-as, te inkább meg recskazzal poreszra, kicsifiu :) és nem tudjátok hol lehet ilyen itthonra való sulyokat venni ? Hol keressem ?
2016. ápr. 19. 07:34
6/7 Cortez70 válasza:
Sportboltokban, Hervis, Decathlon, Intersport. De van tescoban, auchanban is.
7/7 Cortez70 válasza:
Amúgy meg jobban megéri hasznàlt súlyokat venni, nézz szét az apróhirdetési oldalakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!