Fehérje por nem hízlal?
Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem el futni és edzek is,ezert vettem egy csokis protein port.Kizárólag vízzel iszom.Nem tartalmaz cukrot, meg semmi ilyesmit. (biotech usa:iso whey zero a neve) Fogyni is szeretnék meg izmosodni,de félek,hogy ettől inkább hízni fogok.Egyébként csak edzés után iszom.2016. ápr. 16. 21:09
11/14 anonim válasza:
Tök fölösleges a fehérje por, csak felfúj a sok kémiai cucc, inkább egyél meg 2-3 tojásfehérjét főzve, sokkal többet ér, hidd el.
12/14 anonim válasza:
"kémiai cucc". Milyen érzés ennyire sötétnek lenni?
13/14 anonim válasza:
Megint egy fa szfej aki nem értem mit keres ebben a ténakörben
14/14 Évikekakuke válasza:
Nem, nem, rosszul közelítitek meg ! Ha keményen, intenzíven edzel, és mellette fehérje turmixot iszol, akkor bizony úgy megerősödnek a tagjaid, hogy csuda! Én 20 kg-ot szedtem fel így. És az izomtömegem nőtt, de úgy megvastagodott a combom, hiába izom, nőnek nem szép. Totál átalakult az alakom. Úgyhogy csajok nekünk nem szabad ilyesmit inni, ha szép nőies alkatot akartok, ne igyátok ha edzetek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!