Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fehérje por nem hízlal?

Fehérje por nem hízlal?

Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem el futni és edzek is,ezert vettem egy csokis protein port.Kizárólag vízzel iszom.Nem tartalmaz cukrot, meg semmi ilyesmit. (biotech usa:iso whey zero a neve) Fogyni is szeretnék meg izmosodni,de félek,hogy ettől inkább hízni fogok.Egyébként csak edzés után iszom.
2016. ápr. 16. 21:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tök fölösleges a fehérje por, csak felfúj a sok kémiai cucc, inkább egyél meg 2-3 tojásfehérjét főzve, sokkal többet ér, hidd el.
2016. ápr. 18. 15:37
 12/14 anonim ***** válasza:
"kémiai cucc". Milyen érzés ennyire sötétnek lenni?
2016. ápr. 18. 15:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Megint egy fa szfej aki nem értem mit keres ebben a ténakörben
2016. ápr. 18. 18:51
 14/14 Évikekakuke válasza:
Nem, nem, rosszul közelítitek meg ! Ha keményen, intenzíven edzel, és mellette fehérje turmixot iszol, akkor bizony úgy megerősödnek a tagjaid, hogy csuda! Én 20 kg-ot szedtem fel így. És az izomtömegem nőtt, de úgy megvastagodott a combom, hiába izom, nőnek nem szép. Totál átalakult az alakom. Úgyhogy csajok nekünk nem szabad ilyesmit inni, ha szép nőies alkatot akartok, ne igyátok ha edzetek !
2018. szept. 28. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!