Fehérje nem hízlal? Nármint nem jön fel plusz zsír?
Egy ideje edzettem, de nem szedtem fehérjét, csak L-karnitint edzés előtt. Most 3 hónap kihagyásom volt mert volt egy bokaszalag szakadásom. Most kezdtem újra edzeni 2 hete. L-karnitint továbbra is szedem edzés előtt.
Mellé ezt a fehérjét ajánlották, hogy ez nagyon jó:
0% zsír.
De úgy látom, hogy szénhidrát is azért van benne.
Kérdésem az volna, hogy ha edzésnapokon edzés után iszok meg egy adagot akkor nem fogok tőle elhízni? Mert most nekem a fogyás a cél has és oldalhasból, mert a 3 hónap alatt feljött kb 4-5kiló plusz súly. Hetente min. 3-szor de vmikor 4-5ször megyek edzeni, ahogy időm engedi. Minden edzésnél erősítő gyakorlatok súlyokkal + interval vagy tabata futás kardióként.
A napi túl nagy kalória plusztól jön fel zsír, nem egy terméktől. Az összbevitel számít.
A carnivor szar mint minden marhaprotein. Vágóhídi hulladékból van. Főleg porcos részek, vérplazma, leeső cafatok.
A "2g" úgy értendő hogy 2* testsúlykilógramm.
És a napi fehérjebevitelt ne a tápkieg fedezze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!