Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehetséges ekkora változás 3...

EmiEmii kérdése:

Lehetséges ekkora változás 3 hónap alatt?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Lehetséges, hogy ennek a lánynak ennyire izmos alapja volt a zsír alatt? 3 hónap alatt nehogy már valaki jobban nézzen ki, mint ismert fitnesz modellek...Ha igaz, az nagyon elkeserítő a saját eredményimre nézve...:D

2016. ápr. 16. 00:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Fene se tudja... Ha a második linket nézem, ott hónapról hónapra mutatja a változást...

És ott azért februárban már látszódnak az izmok szerintem. Én úgy gondolom, nem épített izmot, csak zsírt égetett.

2016. ápr. 16. 10:27
 12/22 Cortez70 ***** válasza:
De épített izmot. Nézd meg pl a combjánál a térde melletti csepp alakú izmot. Annak nyoma sem volt előtte.
2016. ápr. 16. 10:32
 13/22 anonim ***** válasza:
Cortez, a második linken már a januári képen látszik.
2016. ápr. 16. 10:34
 14/22 Cortez70 ***** válasza:
Igen, és? Csak a márciusi képen van némi izomkezdemény a lábán, addig semmi. De tőlem hiheted azt, hogy egy nő pár hónap alatt szinte versenyformát ér el. Csak akkor neked és másnak miért nem sikerül? :)
2016. ápr. 16. 10:36
 15/22 anonim ***** válasza:

Nem, Cortez, nem hiszem azt. :D

Én arra gondolok, ezek az izmok ott voltak a zsír alatt, csak bármi miatt meghízott, amit utána leégetett... ez sokkal hihetőbb, mint ennyi izmot ennyi idő alatt felépíteni...

2016. ápr. 16. 10:40
 16/22 Cortez70 ***** válasza:
De nem voltak ott Vera, mert akkor jóval vastagabb lenne pl a lába is térdközelben.
2016. ápr. 16. 10:44
 17/22 anonim ***** válasza:
A vegeredmeny mar nem is natural
2016. ápr. 16. 11:30
 18/22 A kérdező kommentje:

Elvileg középsuliban focizott, a nővére meg simán bele guggol 110 kilóba (front squat, szóval gondolom a sima még több).

A bodybuilding.com 250k challenge versenyében vesz részt, szóval nem kis pénzt nyerhetne.

Ha évekig szinte semmit nem mozgott, csipszet, fagyit evett, akkor nem hiszem, hogy ennyi izma megmaradt volna, muscle memory ide vagy oda.

Csak az rossz, hogy azt kommunikálja az emberek felé, hogy ez a változás 3-4 hónap eredménye, pedig ezek szerint az alapját régebben szerezte. A csajok meg írogatják egymásnak, hogy nyár végére ilyenek lesznek ők is, aztán majd jön a nagy csalódás.

A zsírveszteséget el tudom hinni, de az első képen még annyira nem látok rajta én sem izmot. Fura és kész. Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt.

2016. ápr. 16. 11:45
 19/22 anonim ***** válasza:
Az tényleg látszódna az előtte képen, ha izmos lett volna az előtte képeken .... ekkora változás 3 hónap alatt még jó genetikával is elég fura, bár nem tudom .....vagy lehet ez is olyan kép, mint ami volt itt egy kérdésnél felrakva, az előtte képen a fél oldalát beborító tetoválása volt a lánynak az utána képen már nem volt semmi, lehet itt is összecserélte az előtte utána képet :D
2016. ápr. 16. 12:28
 20/22 Kenzo Tenma ***** válasza:
Dehogy lehetséges. Meg lehet próbálni, de nem fog menni. Azt meg ne akarja senki bemesélni, hogy ő jól betömegelt aztán nekiállt leszálkásítani. Az előtte képeken egy eltunyult, elhízott nő van, edzésnek nyoma sincs.
2016. ápr. 16. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!