Lehetséges ekkora változás 3 hónap alatt?
Lehetséges, hogy ennek a lánynak ennyire izmos alapja volt a zsír alatt? 3 hónap alatt nehogy már valaki jobban nézzen ki, mint ismert fitnesz modellek...Ha igaz, az nagyon elkeserítő a saját eredményimre nézve...:D
Fene se tudja... Ha a második linket nézem, ott hónapról hónapra mutatja a változást...
És ott azért februárban már látszódnak az izmok szerintem. Én úgy gondolom, nem épített izmot, csak zsírt égetett.
Nem, Cortez, nem hiszem azt. :D
Én arra gondolok, ezek az izmok ott voltak a zsír alatt, csak bármi miatt meghízott, amit utána leégetett... ez sokkal hihetőbb, mint ennyi izmot ennyi idő alatt felépíteni...
Elvileg középsuliban focizott, a nővére meg simán bele guggol 110 kilóba (front squat, szóval gondolom a sima még több).
A bodybuilding.com 250k challenge versenyében vesz részt, szóval nem kis pénzt nyerhetne.
Ha évekig szinte semmit nem mozgott, csipszet, fagyit evett, akkor nem hiszem, hogy ennyi izma megmaradt volna, muscle memory ide vagy oda.
Csak az rossz, hogy azt kommunikálja az emberek felé, hogy ez a változás 3-4 hónap eredménye, pedig ezek szerint az alapját régebben szerezte. A csajok meg írogatják egymásnak, hogy nyár végére ilyenek lesznek ők is, aztán majd jön a nagy csalódás.
A zsírveszteséget el tudom hinni, de az első képen még annyira nem látok rajta én sem izmot. Fura és kész. Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!