Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Has gyakorlatok erdekelnének?

Has gyakorlatok erdekelnének?

Figyelt kérdés
Evek ota sportolok, par eve boxoltam, most hazakoltozunk lekellett mondani egy hònapja a kondit...mindig feszes voltam/mostis az vagyok. A hasam viszont sosem alakult egyszeruen csak lapos mintha anorexias lennek es ott meg kicking lazult is a bor. Sima feluleseket csinalok. Eloszor nemis szamolom megvarom amig ugymond faj, es utana a kovetkezo korben már szâmolom. De semmi, fel ev alatt annyit alakult h neha látok kozepen melyedèst a hasamon.Milyen gyilkos gyakorlatok ismertek? Neten sok van. De tapasztalatok jobban erdekelnek?
2016. ápr. 14. 10:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Felülést hanyagold, hasprés, lábemelés, hídtartás, lebegőülés. Étrend sem ártana, amitől nő az izom, a Sárga Kapszula c. könyvet érdemes letöltened.
2016. ápr. 14. 10:58
 2/14 A kérdező kommentje:

Szia.

Rendben , miert hanyagoljam? Rosszat teszek vele?

Ment a zold kèz

2016. ápr. 14. 11:01
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
A derekadnak hosszú távon rossz lehet, meg nem is túl hatékony.
2016. ápr. 14. 11:04
 4/14 Cortez70 ***** válasza:
100%
A felülés szar, mert szétcseszheti a gerincedet idővel és eleve nagy részt nem a hasad dolgozik, hanem a csípőhajlító izom. Hasprés kell és lábemelés.
2016. ápr. 14. 11:05
 5/14 A kérdező kommentje:

Akkor lehet h a csipogondjaimra is megvan az indok...:S iszonyatosan tud fajni. Pedig csak 20eves vagyok....

Koszi a valaszokat maradok a haspresnel :)

2016. ápr. 14. 11:08
 6/14 anonim ***** válasza:

Nem valószínű, hogy 20 évesen már baja lenne a csípődnek.

Leggyakoribb oka az edzettlen törzs és hátizmok.

Persze ha fáj, érdemes kivizsgáltatni, de ha orvosi szempontból nem találnak gondot, akkor érdemes elkezdeni rendesen edzeni, + 1 évben 1-2 alkalommal elmenni egy manualterapeutához és egy gyógymasszörhöz.

Manuálterapeutából csak olyanhoz, akinek van Dr a neve elején. És lehetőleg nem agrár tudományok doktora.

2016. ápr. 14. 11:16
 7/14 A kérdező kommentje:
Voltam vele mar 3orvosnal az utobbi evekben. Iden is voltam, itt Nemetorszagban. De semmi... pedig iszonyuan tud fajnI. Benne van az is a pakliban h konyhai melo ota van ez...3eve masfel evig konyhan dolgoztam. Na de ez mar mas tema.:)....
2016. ápr. 14. 11:36
 8/14 anonim ***** válasza:

Akkor szinte biztos, hogy az edzettlen csípő és hátizmok miatt rossz a testtartásod, a rossz testtartás miatt pedig görcsölnek, vagy csak simán befeszűlnek a gerinc körüli izmok, ez okozza a fájdalmat...

Ezen ideig óráig segít és hasznos is egy manuálterapeuta, mert az fellazítja az ilyen befeszült részeket, a gyógymasszőr pedig szintén ellazít, serkenti a keringést, meg még egy rakat hasznos hatása van...

De hosszútávon csak az tud segíteni, ha rendesen edzésben tartod az izmaidat.

17-30 éves koromig fájt a derekam a "melótól" 30 éves koromban rosszul léptem és úgy beállt a hátam, hogy 3 hetet tolókocsiban töltöttem... Ortopédián kivizsgáltak totálisan, azt mondták semmi bajom... Csak épp felállni nem tudtam... Tömtek gyógyszerekkel... Aztán egy ismerős unszolására mentem el egy manual terapeutához és egy kezelés után már a saját lábamon távoztam mosolyogva :)

Szóval csak azt akarom mondani, hogy ha már most fáj, jobban járnál ha még időben tennél ellene...

2016. ápr. 14. 11:44
 9/14 A kérdező kommentje:

Utana fogok ennek nezni, nagyon-nagyon koszonom. Jobb megelozni a bajt, na meg a gyogymasszorhoz is elnezek majusban, van egy masszor ismerosom, hatha gyorsan kapok jokor idopontot.:)

Nincs rossz testtartasom, miota boxoltam eleg jol tartom magam, es erosebb is vagyok, mostanaban csak zsakolni szoktam, de eleg sokat segit. :)

2016. ápr. 14. 12:34
 10/14 anonim ***** válasza:
youtube: abs workout.
2016. ápr. 14. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!