Egy ilyen heti 3-szori edzéstől nincsen túledzés? Hétfő, Szerdán, Pénteken kell végezni elvileg.
Figyelt kérdés
Csak mert kicsit soknak találom például lábra az edzésenkénti 9 sorozatot. Vagy nem sok?
2016. ápr. 10. 15:43
1/9 A kérdező kommentje:
Vagyis nem muszáj pont Hétfő,Szerda,Péntek. Csak az a lényeg h legyen köztük 1 pihenőnap.
2016. ápr. 10. 15:44
2/9 Cortez70 válasza:
Teljes testesnél egy naturálnak ez sok lenne. Nem kell ennyi gyakorlat.
3/9 A kérdező kommentje:
pedig ez a program pont naturáloknak van írva.
2016. ápr. 10. 15:51
4/9 Cortez70 válasza:
Értem, de amit meg írtam az az én véleményem.
5/9 A kérdező kommentje:
Értem. És úgy szerinted lehetne végezni, ha 2-3 pihenőnapot hagyok közöttük?
2016. ápr. 10. 15:54
6/9 anonim válasza:
Inkabb csinalj egy olyan edzestervet ami mar bizonyitott es millioknak bevallt: Stronglifts 5x5, icf 5x5, starting strength, madcow.
7/9 Cortez70 válasza:
Akkor nyilván több időd lenne regenerálódni. De még jobb lenne, ha menne a heti 3 edzés csak nem ennyi sorozattal.
Nézz meg pl egy icf 5x5 tervet, vagy hst-t.
9/9 anonim válasza:
Ezeket a body.builderes terveket en gyorsan elfelejtenem. Ezek ugy neznek ki mintha valaki azert irta volna oket, hogy teljen a lap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!