Mi lesz ha lenyomom ezt az edzést? Túledzés?
Figyelt kérdés
Váll:
Mellről nyomás 4 sorozat
Oldalamelés 4 sorozat
Döntött törzsű oldalemelés 3 sorozat
Bicepsz:
Francia rudas bicepsz 3 sorozat
Scott pados 3 sorozat
Kalapács bicepsz 3 sorozat
Láb:
Guggolás 4 sorozat
Lábtolás 5 sorozat
Lábhajlítás 4 sorozat
Lábnyújtás 3 sorozat
2016. jan. 27. 10:32
1/20 anonim válasza:
Nincs olyan edzés, amitől egy edzés után túledzésed lesz, az lassan alakul ki. Egyszerűen egy baj van vele: szerintem sok egy napra, a végére nem fogsz tudni elég intenzíven edzeni.
2/20 A kérdező kommentje:
Pedig én tudok a végén is intenzíven edzeni. 1-szer már edzettem így. Akkor jó?
2016. jan. 27. 10:48
3/20 anonim válasza:
Lábedzés után undorító érzésem van, nem tudom hogyan lehetne egy váll-bicepsz után még lábazni. Tehát nem, nem nyomod intenzíven.
4/20 Andi80018 válasza:
Hát gratulálok, ha a lábat te ezek után meg fogod tudni nyomni.. Ez így szar, szerintem.
5/20 A kérdező kommentje:
Hát pedig nekem sikerült.
2016. jan. 27. 10:52
6/20 anonim válasza:
Mi az intenzív? Mert nem, nem volt az. Ha lábbal kezdtél volna, sokkal jobban meg tudod edzeni, de a vállat már kevésbé. Ha nem így van, akkor megint nem edzel teljes bedobással.
7/20 Szabi.L válasza:
Akkor valami hiba van az edzéstechnikáddal.
Ez így nagyon sok egyszerre. Én a helyedben összeraknék valamilyen köredzés jellegű dolgot, ha ennyi mindent akarsz egyszerre edzeni.
8/20 Cortez70 válasza:
Az a lábedzés a végén már nem ért semmit.
9/20 A kérdező kommentje:
Akkor ilyenkor mi történt? Ártottam magamnak?
2016. jan. 27. 11:09
10/20 Andi80018 válasza:
Nem az, hogy ártasz, csak ez így rosszul van összeállítva, és kész. Ha neked ez tetszik, akkor csináld. Én tuti nem raknék lábat össze felsőtesttel, mert nekem az nem jön be, ennyi. Hol a has pl... Ráadásul nincs vádli sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!