Mi lesz ha lenyomom ezt az edzést? Túledzés?
Figyelt kérdés
Váll:
Mellről nyomás 4 sorozat
Oldalamelés 4 sorozat
Döntött törzsű oldalemelés 3 sorozat
Bicepsz:
Francia rudas bicepsz 3 sorozat
Scott pados 3 sorozat
Kalapács bicepsz 3 sorozat
Láb:
Guggolás 4 sorozat
Lábtolás 5 sorozat
Lábhajlítás 4 sorozat
Lábnyújtás 3 sorozat
2016. jan. 27. 10:32
11/20 A kérdező kommentje:
Akkor ez olyan mintha nem is lábaztam volna?
2016. jan. 27. 11:23
12/20 A kérdező kommentje:
De azért a vállnak és a bicepsznek volt értelme?
2016. jan. 27. 11:23
13/20 Cortez70 válasza:
Volt, nyilván a láb is edződik így valamennyire, de hosszabb távon nem fogsz ezzel haladni, nem tudod elég hatékonyan, intenzíven ledzeni az egyes izomcsoportokat.
14/20 A kérdező kommentje:
Itt most csak a lábra gondolsz hogy ne haladok vele rendesen? Vagy ez hatással van a vállra és a bicepszre is?
2016. jan. 27. 12:09
15/20 A kérdező kommentje:
*nem
2016. jan. 27. 12:09
16/20 Cortez70 válasza:
Mivel ilyen hosszan edzel, így az összes izom regeneràlódásara kihat. Valamint ha tartalékolsz energiát a felsőtestnél, hogy a lábra is jusson, akkor meg nem edzed le rendesen a felsőtestet. Ha meg nem tartalékolsz, akkor meg lábra nem marad elég erő.
De én melózok most, nem tudok sokat írni neked, majd ír más is.
17/20 A kérdező kommentje:
Gyorsan végzek ezzel az edzéssel. Lenyomom 75 perc alatt kb.
2016. jan. 27. 12:21
18/20 Andi80018 válasza:
Amúgy ez a terv honnan jött neked? Nem értem, mintha kötelező lenne így edzeni. Van haccáz fajta edzésterv, te kiválasztasz egy olyan összeállítást, amik nem jók együtt. Nem is értem.
19/20 A kérdező kommentje:
Mert nem tudok heti 3-szor menni edzeni. Csak 2-szer
2016. jan. 27. 12:53
20/20 anonim válasza:
Csinálj akkor két teljes testes edzést, nem pedig osztottat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!