Másfél évvel ezelőtt kezdtem el edzeni, nagyon vékonyka voltam és 8 hónap alatt híztam 8 kilót de kevésnek találtam. Ezért tömegnövelőhöz fordultam+megjött az étvágyam és majdnem 20 kiló jött fel rám. Vélemény?
Figyelt kérdés
Van egy pici zsír is amit még le kéne dolgoznom tippek? azt hittem ha hízok "szebb" leszek jó testesedtem de izom meg nem olyan sok van aki tapasztaltabb olyan edzés tervet tudna írni ami nem vesz el annyira a súlyomból hanem hozzá ad izmot mert ez a súly a megfelelő nekem.Illetve nagy bajban vagyok a karommal nem nagyon fejlődök pedig szabályosan edzek bicepszre és még is alig látszódik valami pedig már több mint 1 év van mögöttem..A többi izom csoportom alakul de a bicepsz..2016. ápr. 7. 19:49
11/16 anonim válasza:
Valószínűleg azért alakult ki ez a hülyeség, mert végülis szálkásításkor a zsírt használjuk fel energia ként, innen jöhet hogy a zsírból izom lenne...
12/16 A kérdező kommentje:
de vicces emberek vannak itt:D nem vagyok dagadt 73 kiló vagyok és nem vagyok zsíros csak nagyobb darab lettem,és nem a zsírt akarom izommá dolgozni hanem a testemet,illetve a zsírt leadom de a kilót megtartom:)
2016. ápr. 8. 16:42
13/16 Cortez70 válasza:
Hogy tartod meg a kilót? Nem tudsz olyan ütemben izmosodni, mint ahogy megy le a zsír. 1 év után már jó ha havi párszáz gramm izom jön, zsírt meg le lehet adni heti 1 kilót is.
14/16 anonim válasza:
Cortez, de, meg lehet csinálni. Nem láttál még engem szálkásítani, pár hónap alatt fél kiló, ha ügyes vagyok :D Full kezdőként pedig valami pici izom csak jön fel... Mondjuk a kérdező már nem kezdő, neki nem. De lehet, hogy nem minden napja deficites, akkor speciel nem tudom, mi van...
Amúgy igazad van, persze. Én is előadtam párszor az izomnövekedés és a zsírból fogyás reálisan elérhető sebességének a különbségét, főleg fogyózó tinilányoknál, akiket azzal biztattak, hogy tuti izmosodtak (deficitben és némi tornácskával), azért nem látják a nagy fogyást... Ha ez olyan könnyen menne...
15/16 Cortez70 válasza:
14#, éppen ezt írtam, hogy nem kezdőként nem tud már olyan ütemben izmosodni. Olvasd el még egyszer az előző kommentem.:)
16/16 A kérdező kommentje:
Azzal tisztában vagyok hogy nem maradok meg 73 kiló de nem akarok fullra szálkásítani csak egy picit és most jobbnak látom ha nagyobb darabot csináljak magamból
2016. ápr. 9. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!