Másfél évvel ezelőtt kezdtem el edzeni, nagyon vékonyka voltam és 8 hónap alatt híztam 8 kilót de kevésnek találtam. Ezért tömegnövelőhöz fordultam+megjött az étvágyam és majdnem 20 kiló jött fel rám. Vélemény?
Nem kell a tömegnövelő, edzés után fehérje + ch. Remélem, étrended van. Vedd vissza kicsit a ch-t. Edzéstervet meg állíts össze magadnak, alapgyakorlatok domináljanak. Itt vannak példák: [link]
A bicepszed gyenge pontod, próbálj más gyakorlatokat rá, más ismétléssel, több sorozattal.
Nézd, én sem értek a kémiához, de a zsírból izom már molekulaszinten is problémás :D Bizonyára megvan annak az oka, hogy inkább aminosavakból építi a test s nem az aminosavakból von el egy kis nitrogént, amit belerak a zsírszövet molekuláiba, gondolom, még egy alapos átalakílás kellene, amire a test így ebben a formában nem képes, majd szépen relokálja, hogy a megfelelő helyen legyen az új kis izom, biztos van a közelben egy izom, mehetne oda.
Nem, ez nem így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!