Jani9999 kérdése:
Heló azt szeretnék kérdezni hogy a fehérje turmixot az edzés előtt vagy után kell meginni?
Figyelt kérdés
Barátaim a suliba mind fehérje turmixot isznak és valaki edzés után valaki előtte de melyik a jó ?!2016. ápr. 7. 06:23
11/21 anonim válasza:
Cortez lehet túlélted, de azért az impotencia betesz tőle rendesen, nem igaz? :D
Bár szerintem zumba után már meg se kottyan az a kis protein :D
12/21 anonim válasza:
Amúgy kik szeretnék ezt kérdezni? Nem derült ki nekem a kérdésből.
13/21 anonim válasza:
Szerintem csak elírta :D
Amúgy ha még figyeli a kérdező, rendes kaja kell nem fehérje nemtudommi..
14/21 anonim válasza:
15/21 anonim válasza:
Én annyira túlhevültem a poroktól, hogy nem tudok kimenni a házból egész nap csak a tv előtt fekszem és vizes törölközőkkel meg ventilátorokkal hűtöm magam. Bánatomban csokoládét zabálok, hogy jobb legyen a kedvem. Persze impotens is lettem, ezért a hustlertv helyett is már csak a comedy centralt követem. :(
16/21 anonim válasza:
Én meg annyira túlhevültem tőle hogy még a flaszbélosz gépen való zumbázás sem segített, pedig vettem dzsámbót is :/
17/21 anonim válasza:
Aztá nne sírj, ha bajod lesz ;)
18/21 Cortez70 válasza:
Neked már van bajod öcsi. Az agyaddal.
20/21 anonim válasza:
Köszönjük a tanácsokat 41% os nem tudom az ilyen idióták mit keresnek ebbe a ténakörbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!