A www.shop. Builder.hu oldalról történő vásárlás esetén mennyi idő a kiszállítás?
Ezektől függ:
- mikor rendelted (munkaidőben hamar megkezdik a rendelés feldolgozását, éjjel vagy hétvégén pedig a következő munkanapon)
- van-e raktáron az, amit rendeltél
- ha nincs, akkor mennyi idő beszerezni
- utánvétellel kérted vagy előre fizetéssel?
- ha előre utalással fizetsz, akkor addig nem küldik a csomagot, amíg a pénz be nem érkezik hozzájuk
-Munka időben rendelném, hét elején.
-Van raktáron.
-Utánvéttel kérném.
Általában 1 munkanap feldolgozás és a következőn szállítás...
Ha reggel 6-7 fele fel sikerült adnom a rendelést, általában másnap jött a csomag, ha délelőtt vagy délután, akkor következő nap feledják és harmadnap jön...
Persze ha valami nincs raktáron, előfordul 1-2 nap csúszás, de erről meg szólnak...
Ez érdekelne engem is, most rendeltem először. Előre utalással, csak azt várom, hogy megérkezzen a feldolgozás utáni email. Kis helyi takarékszövetkezeti számláról indítom még ma, lehet, hogy ők csak holnap küldik tovább, nem tudom, ez a része hogy működik...
Van rá esély, hogy pénteken megjön a csomag? Illetve azt tudhatom előre, hogy nagyjából mikor jön, vagy kénytelen leszek egész nap itthon dekkolni?
Vera, ha előre utalással fizetsz, péntekre elvileg meg kell jönnie, ha van raktáron. (Én már rendeltem így is, utánvéttel is.)
Mielőtt kihozzák, előtte este jön email a futárcégtől, hogy másnap érkezik a csomag. Aznap reggel pedig a pontos időpontot is elküldik órára. :)
/Gabeszka/
Nekem volt egyszer úgy, hogy délelőtt rendeltem, és másnap reggel jött a mail csak.
A futárnak célszerű jelezni, hogy mikor vagy otthon éppen. Ha elég rugalmas 1-2 nappal később is ki tudja vinni. Ilyen volt nekem is, bár akkor a futár hívott, hogy másnap hozná, nem-e gond. :)
/Gabeszka/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!